RUZGARBERAT adlı üyeden alıntı

Naçizane şahsen ben ana domainime yakın nish domainler alırdım ornegin
ucuzcambalkon , konyacambalkonyapimi , cambalkonfiyatları , buna yakın domainler alır ufak bir iki makale birer sosyal medya temiz bir kac sitede tanıtım yazısı sonra bu paravanlardan anasitenin belli yerlerine ateş ederdim hem altın bir ana siten gümüs nish sitelerim olurdu ( uykusuzum yazım hataları olur . ) eyv:o

konyacambalkoncu.net ve konak cam balkon adlı steler de benim yaptıgım siteler 1 ve 2. sıradalar 1 güncelleme gördüler 1 pr aldım. Ortaksan sadece konya cam balkon değil diğer bir çok alandada yükseltmeyi planlıyoruz.

Ek Olarak:

Fuhrer adlı üyeden alıntı

"Konya cam balkon" gibi 3 değişkenli ve kolay bir tag de 12. sırada olduğun için sevinmemelisin.

1) Konya olacak (konya dışındakiler elendi)
2) Cam olacak (bu sektör dışındakiler elendi)
3) Balkon olacak (sektörün balkonla ilgilenmeyen kişileri elendi)

Zaten geriye kaç site kaldı ? :D

Konya duşakabin , konya sineklik , konya aliminyum doğrama , konya katlanır cam balkon , konya cam , akdeniz cam balkon , vizyon cam balkon , ülker cam balkon, konya pvc , konya kapı sinekliği gibi daha bir çok anahtar kelimede hit almaktayım ve bu anahtar kelimelerde sıralamamı isterseniz siz bakın ben uğraşmıyım.

Sitenin kısa vadede ki hedefi 'konya' xxx . adında ki aramalarda ilk sayfaya çıkmak.

orta vade de ankara xxx gaziantep xxx gibi aramalar

daha sonra aylık 24 bin araması olan cam balkon kelimesinde sıralama yapmak.

Ek Olarak: Yeni güncelleme paylaşıldı

Ek Olarak: Yeni güncellemeler paylaşıldı