-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Gecmis olsun damla sorunu halletmene sevindim.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
illa oyun sitesi değil herhangi bir alısveris sitesinden birşey aldıysanız ertesi gün saldırı olduysa karsıdaki kişinin eline birçok cc "çalıntı kredi kartı" geçmekte ve bunu satıyor alıcı ise dagıtıyor biçok yerde bu nedenle olabilir (bütün msjları okuyamadım) geçmiş olsun.
Herakless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tc no ile yapilabilecek suan ki sisteme gore pek fazla birsey kalmadi cunku tc nonu herkes bilebilir fakat cilt no aile sira no gibi seylerde artik bir cok kurum kurulusta istenmeye baslandi bir krediye bile basvururken bunlar isteniyor ayrica en fazla siparis verilebilir sizin herhangi bir ucret odemesi yapmanizi gerektirecegini dusunmekteyim buna istinaden zaten ip adresini almislar hayirli olmasini dilerim hakkinizda.
Herakless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Estagfurullah ben sadece endiseleneceginiz bir durum olmadigini dilim dondugunce anlatmaya calistim ama korkacaginiz birsey yok burada bu bilgiyi paylasayarak wmaraci uyelerini bilgilendirdiginiz icin ben tesekkur ederim. Harf hatalari icin ozur dilerim telden baglaniyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Çok güvensiz hem de çok örneğin google a "tc kimlik no pdf" yazın binlerce tc,adsoyad,doğum tarihi çıkıyor. Bir örnek bu :) bana da oluyor geliyor ama ödeme vs. benden çıkmıyor atıyorum gidiyo. Şuana kadar bir sorun çıkmadı.