Öyle kızı boşver, yeni birini bulmuştur yavşamak için bahane bulmuş. Yol ver gitsin, kılını bile kıpırdatma.
Yanlışın: Kızın peşinden koşman ( bana isterse 20 yıllık sevgilim olsun, o lafı ve benzeri bir lafı etse ben direk silerim, zaten o da hemen peşimden koşmaya başlar)

Bak sana daha dün olan bir anımı anlatayım. Can kardeşimin sevgilisi ota b*ka trip atan, en ufak tartışmada ayrıldık bitti diyen bir tipti. Surat desen orta, vücut desen dubaya benzeyen bir kızdı.Karakteri iyiydi ama tripliydi. Kardeşim dediğim adam da tip on numara beş yıldız sadece biraz kiloluydu. Karakteri çok sabırlı, anlayışlı bir karakterdi.

Neyse mevzuya geleyim. Arkadaşımla kavga ediyorlar, daha doğrusu kız tripleniyor falan. Arkadaş bugüne kadar hep mesaj atmış, ayrılsalarda o ikna etmiş falan. Bu tartışmalarında 10 gün bir yazmadı kıza, sana yemin ediyorum kız köpek oldu, ipleri de arkadaşıma verdi. Bu kız düşün ki ölse bile yazmayan kızdı ama kaybetme korkusu, g*tünü tavandan yere indirdi. Yani sana tavsiyem: Kaçan kovalanır, takma köpeğin olsun.