Merhaba arkadaşlar sitemi ilk açtığımda bilgisizken bi başvuru yapmıştım ve reddedilmiştim onun üzerinden 1 ay geçti şimdi tekrar yapmak istiyorum.Sitem 1.5 ay yaşında. O güden bu güne sitemde yaptığım değişikliklerden bahsedicek olursam.
- Site hızlandırma işlemleri yapıldı google speed 50 'den 92 ye yükseldi.
- Sitede yazılarda yer alan tüm youtube videoları silindi.
- Ücretli olarak 69 dolara lisanslı tema satın alındı.
- Tema tamamen türkçeleştirildi.
- Yaklaşık olarak her gün 4-5 adet özgün kaliteli makale girişi yapıldı.
- Sitedeki tüm dış linkler silindi bütün reklamlar gittigidiyor reklamları kaldırıldı.
- Yeni gmail hesabı alındı ordan 0'dan başvurulcak.
- Sitemin index alma hızını 30 saniye gibi bir süreye indirdim.
- Günlük 500 - 600 Arası tekil hite ulaştım.
- Siteme gelen bot hitler için kodlar ve eklentiler etkinleştirdim.Yani jingling gibi programlardan siteme hit atamıyolar.
- Sitemdeki tüm resimler alt etiket kullanarak sisteme sıkıştırarak attım css kodlaması ve sıkıştırması yaptım.
- Ek olarak sitemde yer alan agar.io hileleri ve oyun hileleri gibi warezi teşkil edicek tüm siteleri sildim.
- Google kaynak kodu testleri yaptırdım ve 0 hata ile sonuçlandım.
- Seo için gerekli tüm anahtar kelime , açıklama h1 h2 etiketleri her şeyi kontrol ettim.
- Sitemi çok kaliteli ve ücretli dizinleri kayıt ettirdim.
- Kişisel blog gibi önemli kelimelerde ilk sayfaya ulaştım.
- Alexa değerlerimi oldukça düşürdüm global 500 k
- Siteme kullanım koşulları - gizlilik politikası ve - iletişim sayfaları ekledim.
Şimdi başvuru yapmak için doğru bir vakit mi arkadaşlar sizce daha neler yapabilirim. Site imzamdaki sitedir neleri eksik ne eklenebilir sayfa açılış hızı 0.24 saniye olarak görülüyor gmetrix gibi sistemlerde.
Ayrıca forumumuzda bulunan hayatim53 adlı google adsendeden çok iyi anlayan bir arkadaş tarafından yardım aldım ve incelendim büyük ihtimalle onaylancağımı söyledi peki sizin düşünceniz nedir arkadaşlar daha ne yapabilirim ne eksik yada bir an önce başvurmalımıyım ?
SİTE ADRESİ İMZADAKİ SİTEDİR
EK OLARAK : Kırık Link kontrolleri yaptırdım ve 1 -2 adet kırılmış linki indexten sildim.