1- Slow şarkılar dinleme.
2- Kendini bir yere hapsetme.
3- Yabancı dizi izle.
4- En iyi filmleri bul ve izlemeye başla.
5- Kendine bir odak noktası bul, web gibi, resim çizmek gibi.
6- Gerçekten noktayı koyduğundan emin ol ve yeni insanları düşün.
7- Bu yaşta yaşadığın şeyleri ve o kızı içinde büyütme.
8- Erken yaşta evlenenlerin çoğunun boşandığını, yaş 27 gibi evlenenlerin çoğunun ilişkiyi yürüttüğünü aklında bulundur.
9- Yeni insanlarla konuş ve onlarla eğlen.
10- Hiçbir şekilde bundan sonra ağzına onun adını alma.
11- Onu hatırlatacak her şeyi hayatından çıkar.
12- Onu aklına getirmemek için ya da ağzına getirmemek için elinden gelen her şeyi yap.
13- Aklına geldiğinde hemen farklı bir şeylere odaklan ve aklından uçana kadar sakın ama sakın uğraştığın şeyi bırakma.
14- Aklına geliyorsa bile kısa vadeli gelmeli. Uzun vadeli aklında durursa unutman, bazı şeyleri sindirmen çok zorlaşır.
15- Unutma, hayat çok ama çok kısa. Bir gün gelecek ölmene sadece bir gün kalacak ve bu kadar kısa bir hayatta kimse için bu kadar uzun zaman harcayarak unutma eylemine girme.
16- Bittiyse bitmiştir, hepsi bu de ve kestir at.
17- Kendine bir dizi bul ve dizideki karakterlerden birini seç, ona hasta ol, öl, bit, hatta ve hatta onu aklından çıkarma. Bir ilişkiyle ilgili aklına gelebilecek her şey seçtiğin o insanla gelsin.
18- Hayal kurarken onu değil izlediğin dizideki karakteri düşün ve onunla hayal kur.
19- Bir kız arkadaş bul kendine, sevgili anlamında konuşabileceğin ve hayaller kurmaya başla, fakat dikkat et abartmadan yap bunu, yoksa bağlanır kalırsın.
20- Son olarak fiziksel zevklerini, eğlencelerini sakın ama sakın ihmal etme. (Burada ne demek istediğimi umarım anlamışsındır...)

Sana en açık şekilde yardımcı olmaya çalıştım. Keşke senin döneminde bir insanda bana bu şekilde yardımcı olabilseydi. Çok istedim.

İyi forumlar diliyorum herkese.