Gemiş olsun kardeşim Wm Ailesi gerçekten bir Aile ortamı ki senin gibi arkadaşlarımız kardeşlerimiz burada üzüntü ve sevinçlerini bizlerle paylaşıyor Soruna gelince her açı birgün geçer Allah sabır versin sana ve helalinden çok çok bol rızık versin inş bu şekilde olayların olması ize zaten tv lerde normal karşılanıyor insanlar izlediklerinden endişe ediyor hep evlendirme prg larında karakteri huyunu en sonra bırakan kadınlar hep ön planda evin varmı araban varmı işin ney bana şunu bunu alırmısın vss sayda say hali ile insanlarımızda bu şekilde devam ediyor daha bu akşam bir abim ile konuştum bu meseleyi var sayalımkı sen çok çok zenginsin ve evlendin ve bir süre sonra işler kötü gitti ve fakirleştin ozaman eşin olucak hanım efendi seni terk eder yada daha çok sıkıntıya sokardı şahsen ben 10 yıllık evliyim 2 çoçugum var evlenirken çok çok zengindim maddi durumum matematik ve insan aklına göre hiç çalışmassam yeterdi ancak öyle olmuyormuş ilahi takdir var Allah rızkı diledigine veriyor bize düşen çalışıp tevekkül etmek son olarak kızma bana ama iyiki şu an böyle birşey oldu ya sen zengin olsan ve evlendikten sonra bu olsaydı? ama inş aranız düzelir Rabbim aranızı düzeltisn eger olmuyacaksa sana daha güzel ve hayırlı bir eş nasip etsin ve helalinden bol bol versin (Amin)