armoniy adlı üyeden alıntı

Hemen Anlatayım önce bir portal kuracaksın orda güncel hukuk haberleri bilgileri vs paylaşacaksın news kayıt yaparsan zaten hitin tavan yapacak

soru cevap: acacaksın ayrı bir site olacak ama ana siteye bağlı

forum : insanların bilgi paylaşımı için

Reklam modelleri kazanç

adsense
hukuk firmaları
tanıtım yazıları
linkler
vs

Pm attım

Ek Olarak:

tiger1894 adlı üyeden alıntı

hocam hukuk forumu, avukatlar için bilgi sitesi, avukat arama (motoru)sitesi ya da bu tarz şeyler,

para kazanmak için, avukatlardan reklam alabilir, adsense kullanabilirsiniz.

kolay gelsin.

Teşekkür ederim :)

Ek Olarak:

president adlı üyeden alıntı

Soru-cevap ve aynı zamanda kişisel yazılarınızı yayınlayacağınız bir platform oluşturulabilir.

Teşekkürler :)

Ek Olarak:

Alperen Atasever adlı üyeden alıntı

Hukukçusun, bir sıkıntı olursa kendini savunabilirsin. Adult site çok büyük kazanç kapısı, düşün derim.

Aynı zamanda illegal diye biliyorum ama yanlış da olabilir? Bir de bilmediğim işe girmeyeyim :)

Ek Olarak:

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Hukuk çok geniş bir kategori bence bir soru cevap platformu kurarak yasal işlemler hakkında soruları cevaplayabilirsin hem kullanıcılar ile etkileşimin yüksek oranda olur hemde siteye koyacağın reklamlar ile iyi miktarda gelirler elde edebilirsin.Tüm bunlara ek olarak kendini de tanıtım dava alırsın ordan da para kazanırsın :) Hukukta iyi para var diyorlar bende mi okusam ne yapsam :D

Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için :) para kısmını henüz bilemedim malum 20 yaşındayım :D