Merhaba arkadaşlar!
Heralde aramızda Guitar Hero’yu bilmeyen yoktur. Kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesine ulaşan Guitar Hero,hem çok zevkli hemde bağımlılık yaratan bir oyun! Kısaca Guitar Hero’dan bahsedeceğim şimdi.
XBox,Wii,PS,Bilgisayar gibi bir çok konsolda oynana bilen bu oyun,oyunun kendisine özel gitarıyla oynanmaktadır. ( Bilgisayarda klavye ilede oynanabilmektedir. ) Hem single player,hemde multiplayer seçeneği mevcut. Ben hiç multiplayer oynamadım single takılıyorum oyüzden singleplayer hakkında yazacağım.
Büyük bir hevesle mediamark’a gitmiştim Nintendo Wii almak için,fakat guitar heroyu görünce vazgeçtim. Neden diye sorarsanız,bilgisayar için guitar hero olduğunu bilmiyordum! Hemde gitarıyla & oyunuyla birlikte yanlızca 99TL idi. Bende Wii almaktan vazgeçtim ve direk guitar hero aldım. Oyunun adı Guitar Hero – World Tour. Başka oyunlarıda mevcut fakat ben bunu bulabildim. Şuan dünya turnesindeyim ülke,ülke geziyorum ve sahne alıyorum. Gerçekten çok zevkli bir oyun. Michael Jackson’un şarkıları dahi var.

Oyunun Kutusu şöyle bişi; ( Gitarı ve oyunu içinde. )



İşte gitarım;



Buda oyun!



Gerçekten kocaman bir set ve bence aldığı 99TL’yi sonuna kadar hakediyor! Ben kampanya fiyatından yararlandım ilerde ne kadar olacak bilmiyorum fakat gerçekten çok zevkli bir oyun. Ama ben rockcı değilim banane almam diyorsanız,ben hayatımda hiç rock müzik dinlemezdim taki guitar hero oynayana kadar. Gerçi şimdide dinlemiyorum ama bilmiyorum işte oynarken hoşuma gidiyor!

Oyunun nasıl oynandığını kısaca özetlemek gerekirse arkada bir müzik var ve sizde gitar çalıyorsunuz. Yani gitarcısınız diyelim. Konser veriyorsunuz grubunuz ile birlikte ve sizde gitardan sorumlusunuz. Oyunun gitarıyla oynamak ayrı bir zevk. Karşınızda renkler geliyor ve o renklere gitarla basmaya çalışıyorsunuz. Parmağı hızlı olanlar daha avantajlı tabiki!

Youtube’a ” HARDEST GUITAR HERO SONG ” diye aratırsanız ağzınızın açık kalacağını garanti ediyorum! ( bunu yapabilenler harbi psikopat. )

Neyse yazıyı burada sonlandırıyorum. Guitar hero beni bekler!

Kaynak: http://bloglayaz.com/guitar-hero