Buraya kadar tamam, peki biz o bağlantı çubuğunu nasıl yapacağız? Burasını bilmiyoruz olayın. Az önce bende gördüm o bağlantı çubuğunu başka bir blogspot sitede.
Ayrıca bir blogspot uzantılı siteye girdiyseniz ve blogspotun kendi teması yer alıyorsa o bağlantı çubuğu otomatik olarak çıkıyor.
Bizim temalarımız ve alan adlarımız farklı, bundan dolayı bizde çıkmıyor olabilir ve bu yüzden farklı DNS'lerden girişlere kapalı olabiliriz.
Ek Olarak: Yani tam olarak bunun önüne nasıl geçeceğimizi anlamadım ben, anlayıp yapan birilerini bekliyorum. Kendim yapamadım.
Ayrıca bir blogspot uzantılı siteye girdiyseniz ve blogspotun kendi teması yer alıyorsa o bağlantı çubuğu otomatik olarak çıkıyor.
Bizim temalarımız ve alan adlarımız farklı, bundan dolayı bizde çıkmıyor olabilir ve bu yüzden farklı DNS'lerden girişlere kapalı olabiliriz.
Ek Olarak: Yani tam olarak bunun önüne nasıl geçeceğimizi anlamadım ben, anlayıp yapan birilerini bekliyorum. Kendim yapamadım.
Evet Google servislerinde otomatik çıkıyor. Farklı tema kullananlar içinde son verdiğim linkteki sayfayı icelerseniz çözüm için öneriler ve araçlar sunduğunu göreceksiniz.
Örneğin; https://silktide.com/tools/cookie-consent/download/
adresine giderek ilgili alanları kendimize göre doldurup bize verdiği kodu sitemize ekliyoruz.
Ek Olarak: Şuan yaptığım incelemelerde özel yapılmış temalarda da otomatik bilgi uyarısı çıktığını gözlemlemekteyim, galiba google insanları uğraştırmamak için bu işi kendisi yapıyor ve güncellemelerde bulunduğu içinde ara ara kesintiler yaşanıyor.
Ayrıca şunuda belirteyim; Bu uyarılar sadece Avrupa Ülkelerindeki kullanıclara özeldir ve sadece onlara görünür.