Bazi sitelerime erisim sagliyorum bazilarina hala saglayamiyorum ne olacak bu is cozumu nedir bekleyecrz mi
Blogspot uzantılı siteler düzeliyor galiba şu an, ben birkaç sitemde denedim sorunsuz giriş yaptı.
Fakat alan adına geçirilmiş blogspot siteler için aynısını söyleyemiyorum şu an için.
Arkadaşın verdiği bağlantıdan kodu oluşturup ekledim ve bende sizin gibi bekliyorum.
Ek Olarak:
Evet netleşecektir illaki. Tekrar dediğim gibi kullandığınız DNS avrupa lokasyonlu değilse uyarıları göremezsiniz. Ayrıca örnek resimde test ettiğim site özel alan adına sahip, blogspot.com vs. değil yani.
O zaman bende eklediğim kodu kaldırıp beklemeye geçeyim, kendisi yapsın ne yapacaksa. En sağlıklısı bu gibi görünüyor.
Gece boyu DNS'lerden dolayı yaşadığımız problemler bu güncellemenin gelmesiyle alakalıydı diyebiliriz.
Demekki DNS ayarlarımız Avrupa Birliği ülkesine ait olduğu zaman giriş yapamadık fakat Türkiye olduğu zaman giriş sağlayabildik.
Onun dışında atılan güncellemeler yüzünden ara ara kendi DNS adresimizden de giriş yapamadık.
Yani DNS problemi yok. Sorun da yok ortada. Boşuna kafamıza takmışız geceden beri.
Zaman ayırıp, üşenmeyip yazdığın için teşekkür ederim kardeşim. Keşke herkes senin kadar duyarlı olup yardımcı olmaya çalışsa.
İyi forumlar diliyorum.