Batuhan adlı üyeden alıntı

Önce biraz daha düzgün yazmaya gayret edersen sevinirim çünkü okumak çok güç. Ayrıca kopyala-yapıştırla DMOZ'a kayıt olma şansın çok düşük. Ayrıca eskiden google kopya içeriği algılayamıyordu, ama artık çok rahat bir şekilde sandbox'a atabilir yada sıralamanı ve indexini düşürebilir.

özenmeden yazmanın ve acelenin sonuçları yazıya yansımış =) Bence Alakası Yok Copy-Paste İle bizim Bir Abimiz var İngilizce içerikli borsa sitesi var ve konuları siteye bot ile başka bir siteden çekiyor.İngilizce sayfaların hepsinde neredeyse ilk sırarlarda çıkıyor gunde 10 k tekil hiti var ayda +2000 dolar adsenseden gelir elde ediyor - sence buna ne demeli ?

Ek Olarak: bence herşey özgün içerik değildir google ile %99 uyumlu olursan google seni epey sevicektir.

Ek Olarak: birde ek olarak sunu ekliyim benimde yaklaşık bir aylık bir forum sitem var yazıları özgünleştirerek giriyordum seo backlink vb hiç birşeyle ilgilenmedim.1.2 k içerik olmasına rağmen günde 1 kişi bile girmiyordu ve seo ile ilgilenmeye başladım forumdaki resimlerin width height ayarlarını yaptım vb çalışmalar yaptım forumlara profillere site url bıraktım ardından 1 hafta geçmeden gunde siteye artık 100-200 arası kişi giriyor. 1 aylık ve 1.5 k içerikli genel forum sitesi için gayet güzel bir rakam bu.onun için seo bence en önemli etkendir.