Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sitemle meşgul olamamıştım. Haliyle WMAracı'na da giremedim. iki gündür arayı kapatmak için son yazıları okudum ve blog yazılarına da göz gezdirdim. Benim en büyük problemim Adsense başvurumun kabul edilmiyor oluşuydu. Bunun yanı sıra temam ve içeriğim ile ön plana çıkmak istiyordum. Benim kendi sitemi yaparken amacım para kazanmaktan çok insanlara bilgi aktarmak ve içimi dökmek. İngilizce yazıları çeviriyorum, yeni yöntemlerden bahsediyorum vs.
İki gündür taradığım yazılar ile siteme "Künye" "Gizlilik Politikası" "Kullanım Koşulları" sayfaları ekledim ve açılır menüye yerleştirdim. Tasarımda da 360 derece bir değişiklik yaparak sıfırdan başladım. Google bugün gördüğüm bir düzenleme ile AB ülkelerinde görünecek şekilde bir "Cookie (Çerez)[Kim çevirdi acaba? :D]" koymamızı istemiş ama Blogger orijinal çerez uyarısının görünümü hoşuma gitmedi ve kendim bir adet ekledim. Sosyal paylaşım butonları ile zenginleştirdim ve mobilde Whatsapp ile paylaşma özellikleri filan getirdim. Bunun yanı sıra gtmetrix hız skoruma %94 verdi ama bir çok blogger tabanlı sitede olduğu gibi yslow skorum %70 ile sınıfta kaldı.

Sizler sitem ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Neler yapmalıyım? Görüşlerinizi beğeniyorum, seviyorum.. Lütfen fikirlerinizi iyi kötü paylaşmaktan çekinmeyin. Fikirleriniz doğrultusunda sitemi iyileştireceğim. İyi günler ve okuduğunuz için teşekkürler...

Sitem: www.hayalmasam.com

Geçmişten günümüze: