20 yaşındasın yani daha hukuka pek hakim olmasan gerek(yanlış anlama). soru cevap sitesiyle o yüzden uğraşma çok kafa şişirir
şimdilik hobi amaçlı bir site aç derim. ders notlarını güzel tutuyorsan site üzerinden satabilirsin
şimdilik hobi amaçlı bir site aç derim. ders notlarını güzel tutuyorsan site üzerinden satabilirsin
Kesinlikle hakimiyet konusunda aynı fikre sahibiz :) Sonuçta çok kapsamlı bir alan
Ek Olarak:
hukukhaberi.com domainim var bende değerlendirmeyi düşünüyorum yorumları okuyacağım
Teşekkürler :)
Ek Olarak:
Soru cevap sitesinde soruları yanıtlayabilirsin. Yalnız soruları sen hazırlayıp cevap ver. Misafirlerin ayrıca soru sormalarına izin ver. Tanıdığın bir avukat varsa da ciddi problemleri olan kişiyi o avukata yönlendir ve komisyon al :)
Avukat olsaydın para karşılığı/premium üyelik karşılığı soruları cevapla derdim. Bir nevi danışmanlık hizmeti yani yasal olarak
Sitede yayınlanan soru cevaplarda çok detaya girmemeni öneririm o zaman müşteri çekemezsin adam cevabını alır çıkar gider. Sana ihtiyacı olduğunu anlaması lazım
Avukat olsaydın para karşılığı/premium üyelik karşılığı soruları cevapla derdim. Bir nevi danışmanlık hizmeti yani yasal olarak
Sitede yayınlanan soru cevaplarda çok detaya girmemeni öneririm o zaman müşteri çekemezsin adam cevabını alır çıkar gider. Sana ihtiyacı olduğunu anlaması lazım
Çok güzel fikir, teşekkür ederim, biraz zaman geçince uygulanabilir :)
Ek Olarak:
5-10 hukukçu bir hukuk forumu açın . İyi getirisi olur
Teşekkür ederim :)
Ek Olarak:
Soru-cevap ve bilgilendirme platforumu oluşturabilirsiniz. Kullanıcılardan gelen büyük kitleleri ilgilendiren sorular için özel videolar hazırlayarak siteyi ilgi çekici hale getirebilirsiniz.
Teşekkürler