Okeanos adlı üyeden alıntı

güzel proje ama belirli bir bütçe ve iyi bir bilgisi olan gruba ihtiyaç var hocam suan kod bilginiz yoksa bu projeye girişmenizi tavsiye etmem sıkıntı çekebilirsiniz yaptırmak istersenizde güzel bir maliyete mal olur (düşüncem)


Merhaba.

Güvenli bir şekilde bu sistemi baştan yazabilirim onda sorun yok. Sadece zaman açısından belki web tasarım bilen kişilerde film sitelerine dağıtılacak temaların yapımını üstlenebilir.
Web programlama bilen kişiyle beraber çalışabilmek için hem çok tecrübesi olması lazım hemde aynı tarzda kod yazabilmemiz lazım çünkü işin programlama tarafı bu kadar siteye hizmet verilecekse çok titiz davranılması gerekiyor.

Bütçe durumundada evet biraz daha fazla sunucu parası ödemek gerekecek ama belki bi sponsor olur yada satışlardan belli bir komisyon alarak sunucu parası ödenebilir. Zaten bu sitelerin yazılımı ücretsiz dağıtılacak. O yüzden normal bir film temasına veya yazılıma verecekleri parayı site içi ticarete harcayabilirler. Oradanda sunucu parası çıkar diye düşünüyorum.