Oğulcan Turhanlar adlı üyeden alıntı

Şöyle birşey sunayım o zaman size. İlk bakışta anladığım kadarıyla otomatik ve rasgele link atıyor. Yani mesela trbb.in/u tarzı.

fakat şöyle olsa daha iyi olur bence.mesela oraya anahtar kelime ve link eklenir, mesela wmaraci.com ve anahtar kelime de wm olursa trbb.in/wm olarak atasın. Böylece kullanıcılar bunu unutmaz. ya da kısaltmayı kullanıcı kendisi elle ayarlayabilir :)

Ayrıca yakıştıramadığım bir durum, sitemi bugün bitirdim demişsin.. Fakat http://trbb.in/u+ linkine gidersek sağda logo olarak YOURS yazıyor ve google'a aradığımda YOURS'un bir link kısaltıcı sistem (vbulletin forum sistemi tarzında) olduğu anlaşılıyor.


doğrudur ben yourls altyapısını kullanıyor. anahtar kelime olayını ben kaldırdım pek iç açıcı gelmediği için ama deneyebiliriz sorun yok...


bugun bitti derken desing ve türkçeleştirmesi ayrıca stats güzel bir modülü ama ( istatisliklere siz bakamıyorsunuz ) kapatabiliriz.

Düzelteyim vb ye benzemiyor :) yourls kısaltıcı bir sistem ( benim kullandığım ) wm forum da vbulletin forums sistemi :) örneği daha iyi olur...