-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar cevap acil lazım çünkü windows 10'u yüklemeye başladım geç olmadan iptal ederim.
Windows 7'den Windows 10'a yükseltiyorum ve şuan kullandığım windows 7'mde çok fazla dosya oyun vs var. Bunlar direkt olarak Windows 10 kendine geçirme şansı sunar mı yoksa yedekleyip tekrar yüklemem mi lazım. Yedekleme gibi bir şansım yok
Şimdiden teşekkürler ama cevapları hemen yazarsanız sevinirim
Bir de bilgisayarım müthiş değil. Hatta ne mühtişi berbat bile denilebilir. Windows 10'u yüklediğime pişman olur muyum. Kasmalar meydana gelir mi? Çünkü bir ara Windows 8.1 yüklemiştim METRO ekranında kasmalar olmuştu
Ek Olarak: %97'ye geldi. :( Yine de teşekkürler Allah'a emanet os yükseltiyoruz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Ben dün Windows 10'a geçiş yaptım, fakat hiç bir dosyam gitmedi, yedeklicem diye bazı dosyaları boyutlarından dolayı silmiştim, pişman oldum.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Yükseltmelerde zaten dosyalar gitmez. Sadece kendi dosyalarını yükseltir. Sizin dosyalara dokunmaz. ;) Bende yükselttim sıkıntı yok.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
brown adlı üyeden alıntı
Dosya ve program deyince ayrı ayrı kafam karıştı. Dosyaların kaldığını biliyorum ama yüklü programlar da kalıyor mu yani ?
programlarda duruyor kardeşim. Bir yere gitmemişler şaşırdım doğrusu, bir yerde yanlış mı yaptım acaba teması mı yüklendi diye kontrol ettim, yok gitmemiş windows 10'da yüklenmiş.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kamu Yönetimi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Geçiş yaptığımda masaüstündeki resim bile değişmedi.