arifcinarr adlı üyeden alıntı

diger yorum yapan arkadaşlara katılıyorum günde abartmadan 10 ila 30 arası paylaşım yapmanız öneririm(fazla sayıda makaleyi birden girmeniz siteye gelen kullanıcılarda çok aşırı bir beklentiye yol açmaz bu benim düşüncem yanlışsa söyleyin çünkü yüzlerce yazıyı birden ulaşıyorlar yazıları günlük periyotlar koyarak eklemeniz) daha mantıklı gibi bence


Yorumunuz içi teşekkürler.

Ek Olarak:

sosyaloyuncu adlı üyeden alıntı

Bir siteye günde 100 makale sizin makalelerinizden başka bir siteye günde 1-2 tane tamamen özgün sıfırdan yazılmış makale eklesek ve diğer tüm seo işlemlerini bire bir aynı yapsak 1-2 makale eklediğimiz sizin sitenizden daha başarılı olur. Belki ilk aylar sizin site geçer ama sonradan makalelerin kalitesiyle/işe yarar olmasıyla diğer site daha sadık bir kullanıcı kitlesine ulaşacaktır.

Tabi o kadar uğraşıp yapmışsınız çöpe atacak haliniz yok bu makaleleri, denersiniz bişeyler yapmayı. Burda da başarılı oldum/olmadım diye paylaşırsanız bilgi paylaştıkça çoğalır :) paylaşmazsanız da siz öğrenmiş olursunuz ne olduğunu.


Dediklerinize harfiyen katılıyorum, içeriği çok fazla yoğun olan sitelerdeki bir konuyu herhangi bir blog sitesinde özgün bir şekilde yazılırsa ön sıralara kolaylıkla çıkıyorlar. Bilgi paylaştıkça çoğalır, eğer başarıya ulaşırsam bu konu altında belirteceğim ve tecrübelerimi aktarmaya çalışacağım. Yorumunuz için teşekkürler.

Ek Olarak:

myakn55 adlı üyeden alıntı

gerçekten bende şaşırdım.20 bin makale süper. arkadaşların dediği gibi 5-10-20-30-40-50 yükleyin sonra hep 50 yüklersiniz
bu arada ''sa'' ayrı değil bitişik yazılır


Şaşırmanızı doğal bulmaktayım, fakat bu 1-2 günlük emek işi değil. Bu arada yazım yanlışı yapmış olabilirim, bunu kalın harflerle belirtmeseydiniz keşke. :)

Ek Olarak: Konu güncel.