-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba, kişisel blogumu bumerang sistemine kayıt ettim bu sabah Platin üyelik olarak onaylanmış, sistemin işleyişi hakkında bilgilendirme yapabilecek öndecen kullanan arkadaşlar var mı?
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun.
Bumerang 'ın en üst seviye üyeliğinde kabul edilmişsiniz. Panelinizde görürsünüz, Yazarkafe 'ye yazı ekle diye bir bölüm vardır. Buraya kendi sitenizde olan konuların özetini, fotoğrafını ve linkini ekleyerek sitenize hit gelmesini sağlayabilirsiniz.
Ek olarak Bumerang 'ın uygun size uygun gördüğü reklam tekliflerine katılabilir veya reddedebilirsiniz. Sosyal Medya hesaplarınızı bağlarsanız (Sağ kısımda görülür), reklam alma şansınız daha da artar.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Sistemde üç tür üyelik sistemi var, sitenizin durumuna göre yükselip düşebiliyorsunuz.
Bronz - Altın - Platin olarak 3 tür var.
Platin en yüksek üyelik tipi ve üyeler makalelerini YazarKafe'ye gönderebiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Evet hocam yazılarınızı yazarkafe'ye gönderdiğiniz için oradan hit geliyor aynı zamanda @hkncolak dediği gibi sosyal medya hesaplarınızı bağlayın reklam alma şansınız yükselir, tekliflerim sekmesini günde 1 kere kontrol edin reklamları kaçırmayın hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
hayırlı olsun. ben yıllardır üyeyim ama bir türlü bronz dan çıkamadım.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bumerang'dan önceden günde 2000 kadar hit aldığım oluyordu da, şimdilerde durum pek de o kadar parlak değil ama, konularım manşette de yer aldığı halde...
Hayırlı olsun bu arada, umarım size faydası olur.