FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Bu kadar uzun yazmakla uğraşacağınıza kendi düşünce yapıma uymayan hiçbir şeyi görmek ya da duymak istemiyorum diyebilirsiniz. Zira siz daha önce de aynı konuyla ilgili hakkımda bir şikayet konusu açtınız ve bilgiden korkmamanızla ilgili bir cevap aldınız.

Forumlar tartışmak içindir ve aksi belirtilmediği sürece özgür ortamlardır. Hiçbir haberimde bir partiyi yüceltmedim ya da yermedim. Sonra olan tartışmalar sonucu cevaben bir görüşü ya da siyasi partiyi savunmuş olabilirim bu da cevaben olduğundan mazur görülmeli. Bu konudaki iftiranıza cevabım bu şekildedir, gerisi kendi vicdanınıza kalmıştır.

Bu forumda "Güncel haberler, olaylar, tartışmalar, gazete manşetleri." açıklamalı bir kategori varsa bu kategorinin içini doldurmakta özgürüm. Bu konuda da itiraz kabul etmem. Bazı arkadaşlar teknoloji haberi paylaşılır webmaster forumunda diyor ancak güncel teknoloji haberleri ile ilgili ayrı bir bölüm mevcut.

Gelelim şu "yaşınız kaç" "komik" "enteresan olayına. Biraz bana olan ön yargılarınızdan sıyrılıp incelerseniz söz konusu diyalogları, ilk olarak şahsıma bir itham olduğunu görürsünüz.

Yani özet olarak; yanlışları haksızlıkları tarafsız olarak forumda sunmaya devam edeceğim. Linç girişiminde bulunan arkadaşların görüşlerinden, saflarından haberdarım bundan dolayı da ciddiye almıyorum.

Sen tarafsız olamazsın.Tarafın çok belli :) Sadece bir kesimi hedef alan yazılar paylaşarak ve yorumda bulunarak nasıl tarafsızsın.bunca kişi yanlışda bi sen mi doğrusun.