-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yayınladığın haberler Devletimizi aciz gösteren belli kesimlerin haberleri.Ben senin haberlerinde hiç teröre destek veren diğer partilileri göremedim.Milletin ayrıca bende dahil olmak üzere sinirlendiğimiz taraf bu.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kimi hoşgördüysek bizi.. bilmem ne etmeye kalktı.Bu tarihden beri böyledir bak osmanlı tarihine Hoşgörü Medeniyeti'ne hoşgörüyü fazla buldular tepe taklak ettiler asırlık imparatorluğu.Çözüm dedik hoşgördük daha çözüm devam ederken şehit ettiler mehmetçikleri.Hala saygı hala sevgi geçeceksiniz bu işleri.
Sizin vizyondan bahsettiğiniz ülke zor durumdayken devleti aciz göstermekse sizin vizyonunuz bayağ genişlemiş.Devlet Ak parti olsun Mhp olsun farketmez,her tarafdan saldırı alan bir devletin içindesiniz.İnsanlar sinirli yıpranmış şehitlerimize yanmaktan.
Siz bide kalkmışsınız İçinde sürekli Erdoğan Akparti Erdoğan Ak parti. Sıktı farkındamısın.?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Şimdi bir de şöyle bir şey var sanki bu gündem bölümü büyük bir gazete ben de bu gazetenin genel yayın yönetmeniyim hangi haberin yayınlanıp hangi haberin yayınlanmayacağına ben karar veriyorum. Ülkede hiç mi olumlu gelişme yok. İllaki vardır ancak ben olumsuz aksayan noktaları ön plana çıkarmayı uygun görüyorum. Zira olumlu gelişmelerin reklamı bolca yapılıyor. Halı altına itilenler olumsuz gelişmeler. Asıl halkın öğrenmesi ve tepki koyması gerekenler de bunlar. Sansüre karşı en çok biz site yöneticileri ses çıkarmalıyız. Bu ülke zamanında sansürden çok çekti. Şimdi böyle bir platformda sansür istemek etik değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanki olumlu milleti aydınlatıcı şeyler paylaşıyormuşsunda burdan beni sansürleyemezsin mesajı vermeye kalkıyorsun.İşin gücün ülkeyi aciz gösteren konular paylaşmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
FilmleriTV adlı üyeden alıntı
Ben olumlu şeyler paylaşıyorum demedim paylaşılmasına karşı çıkmıyorum çıkamam dedim. Defalarca yardım konuları paylaştım ancak bu konularda gösterilen hassasiyetin onda biri gösterilmedi.
Bir sakin olup anlayın ne dediğimi öfkeyle yaklaşmayalım birbirimize. Ülkeyi aciz göstermek gibi bir kastım yok. Bu ülke sizin olduğu kadar benim de ülkem.
Senin olan ülkende şanlıurfa'da suruçda ölen insanların ardından halkımız oalrak silahlanmalıyız diyen bu lafın ardından çok geçmeden polis şehit edilen ayrıca Pkk sizi tükürüğüyle boğar diyen bir partiyle ilgili tek haberiniz yok.Çoğu kanalardada bu haber verilmiyor.Niye biliyomusun "Aydın insan gibi gözüküp cahil propagandası yapan insan o kadar çok ki" şahsen kendi adıma görmeye de dinlemeyede tahammülüm yok!