Arkadaşlar ben DGS sınavı ile Türkiye 700. sü oldum ve o kadar aptalım ki ısparta süleyman demirel üniversitesini seçtim. Ben 2 yıllık bilgisayar okumuştum. Hakkımla dgs yi kazandım 4 yıllığa geçiş yaptım. Yürürlüğe göre gördüğüm dersleri tekrardan görmeden muaf olmam gerekiyor. Buraya kadar herşey normaldi.

Transkriptimi okula götürdüm okul başında ve beni sadece 3 dersten muaf ettiler. Ki muaf olduğum dersler edebiyat tarih ingilizce. Ama o kadar akıllı ki adamlar matematik, BİLGİSAYAR derslerinden falan muaf olamamışım. Gittim bilgisayar okudum ben nasıl bilgisayardan muaf olamıyorum dedim muaf oldum ondan da. Matematikciye gittim muaf edin 2 dönem matematik gördüm ben dedim adam yapmıyorum ben dedi. O gün kendisi ile bir tartıştım. Beni güvenlikcilere kadar şikayet etti hakkımı arıyorum diye. Neyse vize oldu çok iyi aldım, final oldu ondan da 80+ gelmesi gerekiyor (kesinlikle kntrol ettim). Bu gün notuma bir baktım 41 vermiş. 42 aldığında geçiyorsun burada öyle bir düzenek varmış. Hoca bilerek beni bırakmış dersten hemde FF ile.

Şimdi size sorarım ben yarın gidip bu hocanın ağzını burnunu dağıtıp 6 ay uzaklaştırma mı almalıyım yoksa bu şerefsiz yüzünden okulu mu bırakmalıyım? Diğer dersleriminde hepsi çok yüksek notta.
Türkiye de mal gibi 700. olmuştum. Ama Türkiye de neden okudum ki, Nonloser arkadaşla yazın girne hakkında konuşmuştum. Oradan aramışlardı beni tam burslu şekilde okutacaz diye.

Şimdi ben mal gibi DGS kazanmış ve türkiye de 700. olmuş mu oluyorum? Siz olsanız yerime napardınız.