Gerçekten bir şeyler paylaşmak, öğretmek isteyen insanlar. Nasıl sorulan sorulara karşılıksız yardım ediliyor, cevaplar veriliyorsa aynı şekilde bilgi paylaşmak isteyen insanlar foruma konu açıp paylaşabilirler ve paylaşıyorlarda. Diğer konulara forumun ihtiyacı yok.
İmleme konuları durdu ve yapmaya devam edenlere ceza uyguluyoruz. Durgunluk ise yok. Her gün yüzlerce soru sorulup cevap veriliyor, konu açılıyor.
Bknz:
https://wmaraci.com/forum/search.php?do=getdaily
Bunun dışında;
trgy adlı üyeden alıntı
Konuyu tam olarak ekleyip kaynak link veriyorsa bu sorun olmamalı, yapılması gereken odur zaten ama konunun bir kısmını verip ya da konu hakkında açıklama yapıp link veriyorsa o zaman yasak olmalı.
demişsiniz. Elbette kaynak belirtilecek. Bir faydalı bir içerik paylaşıp kaynak belirtmek vardır, bir de sitesine açtığı her konuyu foruma da açıp amacı link almak için konu açan vardır. Yasakladığımız olay reklam amaçlı konuların önüne geçmek. Faydalı konuların değil. Forumda faydalı bir çok konu bulabilirsiniz.
anonymated adlı üyeden alıntı
Şimdi son kullanıcıya çok faydalı olacak içerikler hazırlıyoruz. İçeriğin tamamını(resimler dahil) paylaşıp link veremeyecek miyiz? En iyi yazılarımı paylaşmak istiyorum ama link verme yasaklanırsa çok kötü olur. Ben 3 saatte hazırladığım makaleyi kaynak vermeden niye burada paylaşayım? Aslında biraz kurallar sıkılabilirdi ama link vermek yasaklanmamalı diye düşünüyorum.
Siz paylaşmayın. Sizi zorlayan mı var? Zaten ona paylaşmak denmez.
Bunun dışında tekrar ediyorum;
Elbette kaynak belirtilecek. Bir faydalı bir içerik paylaşıp kaynak belirtmek vardır, bir de sitesine açtığı her konuyu foruma da açıp amacı link almak için konu açan vardır. Yasakladığımız olay reklam amaçlı konuların önüne geçmek. Faydalı konuların değil.
Ozzyfb adlı üyeden alıntı
Bu arada bu şekilde (kaynak göstererek, göstermeyerek vs.) tek bir paylaşımım yok bu sitede, olmayacak da.
Tamam.