Arkadaşlar belki forumda görmüşsünüzdür.webmaster forumu kurmuştum.Tuttu ve iyi yerlere gelince devrettim fiyat tatmininden dolayı...
Sonra düşündüm ki bu alanda daha önce yapılmamış bir şey gördüm.
Gördüğüm şey: Webmaster Sosyal Ağı
Söylediğim gibi sadece webmaster'lara özel sosyal ağ.
Şöyle düşünün:
İçinde forumu olacak.ama çok detaylara girmeden güzel bir forum ve sosyal ağa üye olan herkes orayada üye olmuş olarak.
Facebook gibi bir sistem düşünün ve bunun içinde blog yazılabildiğini ticaretin olabildiğini.anketler eklenebilip tüm paylaşımların yapılabildiğini.direk olarak konuları rapor edebilme ile özel birşeyler düşündüm.
Forumlarda en çok sıkıcı olan şey pm olayıdır.düşünsenize hızlı ticaret yapacaksınız fakat kişiye pm at bekle uğraşmak çok uzun sürmekte.Direk olarak facebook gibi bir sistemden chat ile arkadaş ekleyip ticaretin hızını düşünün yada bilgi alışverişinin.araştırdım ve hiç webmaster sosyal ağı göremedim ve bu yüzden açmaya karar verdim.
Bir kişinin profiline girince daha önceki webmaster geçimişini.iletişim bilgilerini siteleri ve gerçek profillerin olduğunu düşünün. insan nekadar güvenli ticaret yapardı değil mi ? Şunu çok önemsiyorum. üye olurken bilgileri araştırılıcak ve ona göre onay verilecek cep telefonuna facebook profiline kadar kontrol edilecek.30 k kişi olacağımıza 1k olalım fakat reel sahtekarların olmadığı ortamda ticaret ve bilgi yapalım.asıl amaç budur.
Sisteme başlandı.şuan yaklaşık 10 bin kelimenin türkçeleştirilmesi kaldı. kendimiz itina ile çalışıyorum ekibimle.herşeyin sorunsuz olması için testler yapıyoruz tam anlamı ile %90 seviyesine ulaşınca buradan yayınlayacağım.
En önemlisi ise mobil özelliği olacak.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?