-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
--------
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nihayet ilk sitemi açtım.Bugün ikinci gün siteyi özgün içerik ile geliştirmeye çalışıyorum.ilk günlerde tabi ki ziyaretçi gelmemesi normal ama iki gündür siteye 2-3 kişi giriş yapıyor bu çok az.Yeni bir site için şimdi neler yapmam lazım , site ile ilgili düşünceleriniz neler.Bunları anlatırken sıfır bilgi sahibi oldıuğumu bilmenizi isterim yani anlatırken Bilal'e anlatır gibi anlatın :D Pardon bu arada sitem modamagazin.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Sağlık Memuru
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Önce makaleleri doldur sitene :D
Şöyle 1 ay özgün makale yaz. Sonra seoydu oydu buydu yaparsın.
İkinci günden hit beklemek çok abes
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
--------
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yok kardeşim hit beklediğim için değil neler yapılacağını öğrenmek için yazdım.Ayrıca eksikleri görüp eğerlendirme yapmanız için.Yoksa makale için harıl harıl çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ben de yeni bir blog kurdum yavaş yavaş geliştircem ikinci günüm de 50-60 kişi geldi yazılarım bakmak istersen
http://gokayerenyazici.blogspot.com
http://gokayerenyazici.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bildigini konularda sadece bildiginiz kadariyla kendi cumlelerinizi yazin. Sadece bunu yapin bir sure. Sonra diger alternatifleri denemek icin mesaj atin; detayli yardimci olalim ;) hayirli olsun
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Scripter
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Hocam sitede özgün haber çok yok gibi copy paste sanki ve bunları aldıgın yerin gizlilik politikalarına baktınmı basına telif sorunu cıkmasın sonradan
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Siteni bir bebek gibi gör. Bir bebeği aile bireyleri nasıl eğitir ? Ona önce yemek yemeği, ilgi, şefkat, sonrasında eğitim alanında etki göstermesi için çaba gösterirler.
Sende şunu yapmalısın; Özgün içerik girecek, okuyuculara faydali ve sürekli takip etmelerini sağlayacağını makaleler olmalı. Tema, logo, sosyal ağlar, sosyal imlemeler önemli.
Siten 2. Ayına girdiği zaman seo denilen çalışma biçimini ya öğreneceksin, yada bilen birisine ücretli olarak yaptiracaksin. İlk zamanlarda sitenin giderleri olacak elbette ama site oturduğu zaman sana prim verecektir. :)
Tavsiyelerim bu kadarı ile sınırlı daha ileri dönemlerde beni anlarsın kolay gelsin ve hayırlı olsun :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.