Maalesef nem çok en iyi çözüm akşam üzeri balkon varsa balkona çıkmak
Balkon yok bahçe var ama esmiyor ki...
Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı
İsa hocam 3 saatte bir soğuk su ile duş alın :) şahsen ben öyle yapıyorum vücudum 3 saat soğuk suyun etkisi ile ferah kalıyor :)Not : Evde su da yok demeyin :D ( espri )
Hocam 3 saatte bir duş alırsam babam beni keser. "Sen gelince faturalar tavan yapıyor" deyip duruyor :D
@[LikeSend](userid:3820) adlı üyeden alıntı
Soğuk değilde bir kaç saatte bir ılık duş en iyi yöntem.Bu ara gerçekten inanılmaz sıcak var, İstanbulda yaprak oynamıyor bütün pencereler açık, perdede kıpırdama bile yok. Geceleri sabaha kadar oturuyorum uyku falan uyunmuyor, sabaha karşı güneşin doğuşuna yakın bir serinlik oluyor en iyi uyku vakti o zaman , o da bir kaç saatten fazla uyunmuyor.
Adanada millet güneşe silah sıkmaya başlamış :D isa da Hataydaymış allah sabır versin biz burada nefes alamıyoruz sen orada nasıl yaşıyorsundur kim bilir
https://www.youtube.com/watch?v=GnoybtjXYGU
LikeSend vücutta rebound etki denen bir sistem vardır. Çok soğuk suyla duş alınca aynen dediğiniz gibi kısa süre sonra yine hareret basacaktır.
Normalde Antakya diğer ilçelere göre serindir. Mesela İskenderun'da bu zamanlar denize girmeden duramazsınız :) Benim yerim ağaçlık ve yüksek sayılabilecek bir yer ama bu sene bir şeyler oldu. Zaten dün gece deprem ardından acayip bir yağmur manyak olduk :D