masalsi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ne kadar etmesini isiyorsun :)
sen kaça aldıysan o kadar ediyormuş demekki
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
100.000 kuruş edebilir :)
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu tür sorular saçma olduğu için dalga geçen olur her zaman. Neden saçma onuda açıklayayım. Bu işi resim tablolarına benzetebiliriz. Kimisi için 5 kuruş verip evine asmanın saçma olduğu tablolar kimisi için yüzbinlerce lira edebiliyor. Yani bu domainin fiyatı şudur diye birşey yok. Sen kaça satabilirsin? Önemli olan bu dur. Elinde çok süper domainler olduğu halde bu işte para yok diye söylenip duran insanda tanıyorum, elinde ortalama domainler olduğu halde başka hiç bir iş yapmadan domain ticaretinden geçinen insanda tanıyorum.
Yani bu soruları sormaktan vazgeçin artık, burda birisi 100.000tl dese nolacak? O paraya satabilecek misin? Bence satamazsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad
prens02
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
tasarım
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
kolay.mobi bu domainle guzel yerlere gelir. vede uzantılar hakkında ise bu son zamanlarda .mobi uzantılı domainler popuer hale gelmiş durumdadır. bu domainin abartısız 250 tl eder.. daha fazlada veren olabilir.. bazı arkadaşlar ise kendi ilgi alanı oladığı için böyle yorumlar yapmasıda normaldir.. onun için 2 tl eder başkası için 500 tl eder.. ama benim için bu domain 250 tl ederi vardır.. şayet bende olsaydı 250 tl ye vermezdim..
1 kişi bu mesajı beğendi.