karachali adlı üyeden alıntı

FreeBSD Kurulum yapıyor musunuz??



FreeBSD Kurulumu vardır. Bunu sipariş Notunda belirtirseniz FreeBSD olarak kurulur.

Seyit Ali Doğan adlı üyeden alıntı

Öncelikle hayırlı satışlar, kesinlikle karalama amacım yok, neye dayanarak kesintisiz hizmet garantisi veriyorsunuz? Sunucularda hiç problem olmayacak mı veya TEDAŞ kaynaklı hiçbir kesinti olmayacak mı?

Mesajınızın başında
Esxi Yönetim Paneli (Shutdown, Reset, Reboot) Fiziksel İşlemler
%99.99 Uptime Garantisi

Hemen ardından
[#] GARANTI VERIYORUZ!



Üstün donanım altyapısı, kesintisiz iletişim, kesintisiz hat imkanlarıyla EKTANET olarak %99.99 Uptime iddia etmiyor, garanti veriyoruz.

Bu ikilemden müşteri olacakları veya olmak isteyenleri kurtarırsanız sevinirim.

İyi çalışmalar.


Merhabalar,

Teşekkür ederiz, tabi ki bizde karalama olarak algılamayız eleştirilere her zaman açığız siz eleştirdikçe biz çok mutlu oluyoruz. Bahsettiğiniz problemler bir çok kez testten geçirilmiştir ve %99.99 uptime garantisi planlanmış kesintiler için geçerli değildir planlanmış kesintiler ise Mail, SMS yoluyla müşterilerimize bilgilendirme yapılmaktadır.

Bize örnek verir misiniz mesela ne gibi kesintiler olabilir yani siz nasıl bir kesinti düşünüyorsunuz ? Muhtemelen sizin söyleyeceğiniz her bir probleme karşı bizim bir uyguladığımız çözüm vardır bu konuda çok ince düşünüyoruz.

Örneğin elektrik taraflı diyorsunuz bizim buna uygun jenaratör vb. çözümlerimiz vardır. Sunucu taraflı problemler 7/24 ekip tarafından monitör ediliyor..

Tüm bunların dışında zaten %99.99 uptime altına inerse koşulsuz, herhangi bir şart vb. birşey çıkarmadan ödemenin tümünü iade ediyoruz.

Umarım size açıklayabilmişimdir..

Eleştiriniz için çok teşekkür eder,
İyi Günler Dilerim.