EKTA adlı üyeden alıntı

FreeBSD Kurulumu vardır. Bunu sipariş Notunda belirtirseniz FreeBSD olarak kurulur.



Merhabalar,

Teşekkür ederiz, tabi ki bizde karalama olarak algılamayız eleştirilere her zaman açığız siz eleştirdikçe biz çok mutlu oluyoruz. Bahsettiğiniz problemler bir çok kez testten geçirilmiştir ve %99.99 uptime garantisi planlanmış kesintiler için geçerli değildir planlanmış kesintiler ise Mail, SMS yoluyla müşterilerimize bilgilendirme yapılmaktadır.

Bize örnek verir misiniz mesela ne gibi kesintiler olabilir yani siz nasıl bir kesinti düşünüyorsunuz ? Muhtemelen sizin söyleyeceğiniz her bir probleme karşı bizim bir uyguladığımız çözüm vardır bu konuda çok ince düşünüyoruz.

Örneğin elektrik taraflı diyorsunuz bizim buna uygun jenaratör vb. çözümlerimiz vardır. Sunucu taraflı problemler 7/24 ekip tarafından monitör ediliyor..

Tüm bunların dışında zaten %99.99 uptime altına inerse koşulsuz, herhangi bir şart vb. birşey çıkarmadan ödemenin tümünü iade ediyoruz.

Umarım size açıklayabilmişimdir..

Eleştiriniz için çok teşekkür eder,
İyi Günler Dilerim.


Güzel ve anlayışlı yorumunuz için öncelikle sağolun, sonuçta burası tartışma, yararlanma, bilgi öğrenme platformudur. Evet örnek verecek olursak elektrik taraflı bir kesintiden bahsedelim. Haberiniz vardır Bursa konumlu DGN DataCenter'da geçtiğimiz günlerde elektrik problemi yaşanmıştı. Jeneratörlerin çalışıp çalışmadığını şuan için ben bilmiyorum. Bu kesinti ben dahil birçok kişiyi/firmayı etkiledi, malum *** platformunda bu kesintiyle ilgili konuda mevcuttur. Sadece dikkatimi çeken nokta kesintisiz iletişim, kesintisiz hat oldu, bilirsinizki bu devirde merdiven altı yerlerin hosting sağladığınıda varsayarsak bu bir müşteri için çok ciddi bir söz. Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak veya oldurmak istemiştim, gerekli cevabı gayet samimi ve güzel bir şekilde verdiniz. Teşekkür ederim.