lostyazilim
tr.link

Wordpress Başlangıç

7 Mesajlar 963 Okunma
lstbozum
tr.link

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Daha önce hiç wordpress kullanmadım. Wordpress'a başlamak istiyorum. Eğitim vs videoları izledim.

İlk sorum temayı ne yapayım? Parayla mı alayım yoksa ücretsiz mi?
Güzel tema öneriniz var mı? (teknoloji - mag teması önerilerinizi alırım)
Blog kategorim genel olacak. Mesela ip uçları, blogger wordpress kodları, temalar, oyun hile / yama paylaşımları gibi bir çok içerik barındıracak. wa*ez kesinlikle olmayacak en başta haramdır.
Hemen açmayacağım ama biraz bilgi almak istiyorum. Türk yabancı temalar fark etmez.

Yorumlarınızı bekliyorum.
Yusuf

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Yusuf Yusuf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 833
  • Beğeniler 36 / 177
  • Ticaret 30, (%100)
Tema önerim bu olabilir;http://www.***.net/wordpress-tema-amp-eklenti-satisi/1475965-optima-renkli-wordpress-blog-temasi-responsive-amp-full-seo-amp-sinirsiz-renk-sik-tasarim.html

veya bu;http://www.***.net/wordpress-tema-amp-eklenti-satisi/1436788-teknobit-responsive-wordpress-teknoloji-temasi.html

Kendi sitemde kullanıyorum ilk linkteki temayı gayet güzel bir tema tavsiye ederim :)
52282

kişi bu mesajı beğendi.

Yakında

• Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)

Çok teşekkürler hocam. Aradığım temalardı. arşive alıyorum ilerde alırım birini :)
Yusuf

kişi bu mesajı beğendi.

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
İlk wordpress siteniz ise masraf yapmanızı önermem. Çünkü ilk seferlerde normal olarak birçok hata yapılır ve bu hatalar sitenizi kötü etkileyebilir. Ücretsiz bir tema ile başlayın daha sonra ücretli bir tema ile devam edersiniz.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)

Karakurt adlı üyeden alıntı

İlk wordpress siteniz ise masraf yapmanızı önermem. Çünkü ilk seferlerde normal olarak birçok hata yapılır ve bu hatalar sitenizi kötü etkileyebilir. Ücretsiz bir tema ile başlayın daha sonra ücretli bir tema ile devam edersiniz.

Hocam ücretli ile ücretsiz arasındaki fark nedir? Mesela seo'ya daha fazla katkıları mı var? Bir de sonradan wordpress'a eklenti ekleyebiliyor muyuz?

arifcinarr arifcinarr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 33 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

Modradar adlı üyeden alıntı

Hocam ücretli ile ücretsiz arasındaki fark nedir? Mesela seo'ya daha fazla katkıları mı var? Bir de sonradan wordpress'a eklenti ekleyebiliyor muyuz?

hocam ücretli temalarda digerlerine göre seo ve görsel fark belli olur tabi ücretsiz tema ile seo kendinizde yaparsınız :) optimize edersiniz sitenizi olur

Ek Olarak: karakurtun söyledigi gibi yeni kullancaksınız biraz acemiliginiz atın baktınız olmadı bir tema satın alırsınız ama ücretsiz güzel temalar var internette onları bir degerlendirin bence

sosyopat.pe.hu

• Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
tesekkurler...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al