Uzun zamandır mini blog açmayı düşünüyordum. Birkaç tema buldum pek içime sinmedi. Bende sıfırdan bir tema yazayım dedim. Hoş bir tema olduğu kanaatindeyim. Özellikle bloğunu günlük gibi kullanmak isteyenler için tam ideal diyebilirim.

Aslında çok detaylı bir tema değil. Sadece jQuery biraz uğraştırdı o kadar. Onu da while döngüsü ile çözdüm. :) Şimdi nasıl oldu diyeceksiniz. index.php’ye baktığınızda anlarsınız. :)

Ayrıca sade bir tema olduğu için temada seoya pek önem vermedim. Baştan söyleyeyim.

[SIZE=2][B]Temayı Kullanmadan Önce Bunları Okuyun[/SIZE][/B]

    [*]Öncelikle logoyu değiştirin.
    [*]PageNavi eklentisini kullanırsanız şık bir görünümü elde edersiniz. Buradan ekletiyi indirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta PageNavi eklentisinin ayarlar kısmındakiUse pagenavi-css.css alanındaki işareti kaldırın. Yoksa hoş gözükmez.
    [*]Admin panelinden ayarlar kısmından okuma ayarlarına giriniz. Oradaki en fazla gösterilecek blog sayfası adedini 7 yapınız. 7′den aşağı olabilir ama yukarı bir rakam olamaz.
    [*]footer.php’yi açın 2. ve 15. satırdaki isousluer yazan kısımlara kendi Twitter kullanıcı adını yazınız.

Artık temayı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Sizden tek isteğim footerda bir adet link bulunmakta. Sizlere hiçbir zararı dokunmaz. Onu kaldırmamanızı rica ediyorum. Gerçi ben ne kadar dil döksemde kaldıranlar muhakkak olacaktır. O kişilere de hakkımı helal etmiyorum.

Not: 404.php ve page.php sayfaları yoktur. Bilginize.

Logo psd dosyası ve font dosyası eklenmiştir. Lütfen temayı yeniden indiriniz.

DEMO | İNDİR