TheThanatos adlı üyeden alıntı

20 bin özgün makalemi :D

Ek Olarak: makaleler satılıkmı

aykutvrl adlı üyeden alıntı

1000 makale istiyorum fiyat nedir .:D

Tam olarak konu da makale içeriklerini belirtmek istemedim.Konu kategorisi olarak mobil uygulama ve oyun diyebiliriz. (Webtekno gibi değil!) Örnek olarak: gezginler, tamindir gibi.

Makaleler ayrı klasörde ve içinde alakalı 4-5 tane resim, 25-100 kelime arasında açıklama ve hakkında ek bilgi (kategorisi, boyutu vs 10-20 kelime) ve alakalı dosya. İyi bir teklif gelirse, satabilirim tabi ki. (Ama biraz bot devreye girdiği için özgünlüğü ve açıklayıcılığı Google Hariç beğenilmeyebilir. Google hariç çünkü makaleler testlerde özgün çıkıyor.)

Ek Olarak:

Didimedya adlı üyeden alıntı

hocam bence ayda 20b makale yazıyor iseniz size tavsiyem yaş kaç bilemem ama bir ofis kurarım direkt bir domain alırım domainin pek önemi yok yani mobil ile olmasada olur yada domain varsa bilemem, her neyse konuya geleyim 2 eleman bulun onu yapamaz iseniz 2 arkadaş bulun konuları özgün olarak atın fotoğraflar videolar ekleyin makalenin içerisine daha sonra günde en az 15 en fazla 20 25 gibi girin bu sayıyı 1 gün arayla 5 ekleyerek fazlalaştırın yani ileriyi düşünürsek gerçekten ayda 20b makale inanılmaz demek yani 1 yılda şuan yükselişe geçen webtekno gibi webrazzi gibi siteleri yarıda bırakırsınız bu benim görüşüm, gerçekten dediklerimi önce yadırgamadan tekrar tekrar gözden geçirin derim..

sağlıcakla kalın.

Aynı kategoride değil, hocam indirme üzerine benim makaleler. Tamindir,gezginler gibi. Makaler içinde dosyanın açıklaması mevcut diyebiliriz.