konusal adlı üyeden alıntı

Günlerdir kaçö tane insan şehit verilmiş, siz hala hdp derdinde misin ?
şikayet edebilirsiniz. varsa cezası uzaklaştırabilirler.


İsyan edecekseniz siyasi çıkarları uğruna ülkeyi bu hale sokan ateşkesi bitiren başkan olamadı diye süreci bitirip savaş ilan eden hükümet ve askerimize polisimize halkımıza saldıran pkk ya etmeniz gerekir. Ortada barış ateşkes diye dolanan 2 partiden biri hdp. Ama onlar bunu söyleyince hep onlardan ölümler olacak diye barış istiyorlar sanıp saldıralım savaşalım demeyi biliyorsunuz, bugün gelen şehitler işte bu işin bedeli yani sizin ve sizin gibi düşünenlerin egolarının, birilerinin de siyasi çıkarlarının kurbanları. Biz savaşmayalım derken teröristler ölecek üzüntüsünden değil, ülkeyi kaosa sürükleyecek askerde poliste sivilde ölecek diye ateşkes diyoruz.

Hdp'yi savunmak için söylemiyorum bunları, boku direk hdpnin üzerine atarak bu cinayetlerin asıl sebebi olanları gizlemiş aklamış oluyorsunuz.

Bana bu savaş için hdpnin barajı geçip uzunun önünü kesmesinin dışında tek bir sebep gösterin ? Asker ölümüyse bu süreçte zaten olmuştu Hakkaride 2 askeri sokak ortasında ensesinden vurarak şehit etmediler mi daha ne kadar oldu ki bir kaç aylık bir olay bu da seçim öncesinden, hatta çok daha beterleri kobani olayları yaşanmıştı, hiç birinde savaş açılmadı da seçim sonrası birden bire neden açılıyor ? Kışlaya girilip bayrak indirildiğinde bile pkklı değil ajan aralarına karışmış , pkk bunu yapmaz diye güzellemesini yapıyorlardı. Bunlar başımızdan gitmedikçe kan huzursuzluk kaos son bulmayacak. Ülkeye zarardan başka getirileri yok artık.

Ölenlere allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin ...

Ek Olarak:

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Adana Emniyet Müdürlüğünede saldırı gerçekleşmiş!

Bunlar öyle şerefsizler ki, o kadar karaktersizler ki! Allah bile düşmanın karakterlisini nasip etsin.. Bir de en komiği nedir biliyor musunuz? Bu teröristlerin herkese faşist demesi, sanırım bu kelimenin anlamını bilmiyorlar. Benim zoruma gidiyor, bu ülkede asker - polis şehit edilmesi çok zoruma gidiyor. Madem öyle Türk milletini silahlandır, olması gerekeni yapalım. Çok şükür neyin ne olduğunu ve nasıl kullanılacağını biliyoruz.

Hatanın kimde olduğu belli aslında.


Tartışmak için değil samimiyetle soruyorum. Güneydoğu orada duruyor al silahını buyur git kardeşim bu kadar istiyorsan beklediğin nedir ?
3 gün sonra cenazen gelecek kime ne kazandırmış olacaksın ?
Tek bir asker polis sivil cenazesi gelmesindense ateşkes olması daha iyi değil mi ?