AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
Görüşünüz için teşekkür ederim nasıl bir tema önerirsiniz acaba temanın sorunları nelerdir benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.Bu arada **************lık ile ilgili olarak günümüzde internette yapılan suçlardan dolayı bilişim şubeye şikayet başvurusunda bulunmanızı öneririm . Delil olarak adlandırdığımız kayıtları lütfen silmeyin . Gerek dekont mahiyetinde olanlar , gerek alışveriş yapılan siteler , gerekse epostanıza gelmiş olan ödeme mailleri . bunlarla birlikte dava açılır ödemiş olduğunuz parayı faiziyle birlikte alırsınız . Avukat tutmak isterseniz ilk önce siz harç paraları vs verirsiniz daha sonra karşı taraftan bunlarda alınır avukatlık ücretide karşı taraftan istenir . Olumlu bir dava olanağı görüyorum inşallah kayıplarınız karşılanır .
Bilgilendirme için teşekkürler, ben bir kayıp yaşamadım umarım yaşamam da. Forumda yaşayan çok arkadaş var. Mesela bununla ilgili bir yazı yazıp forumda paylaşırsanız siteniz baya ilgi görebilir.
Hocam tema konusunda biraz bana göre olmamış. Daha iyi bir tema olabilir. İnternette bir çok tema mevcut. Siteyi daha başarılı ve iyi gösteren bir tema olmalı.