Henüz yolun başındasınız :) Yeni kurulan wordpress blog'lar için çok güzel ipuçları içeren bir yazı yazacağım yakın bir zamanda işinize yarayacağına eminim.
site evet yolun başında ama yapılması gerekenleri biliyorum. Sadece ilgilenme fırsatım olmadı ilk 1 ayında tek kötü yanı o oldu. Finallerden dolayı yoksa taspinardizayn.com'u 2 ayda Pr3 ve günlük hitini 500 yapmıştım. Halada iyi devam ediyor. Fakat yazını bekliyorum yorumun içinde teşekkür ederim :)
Adı gibi garip bilgiler var. Teknik yorumdan çok site işleyişine göre birşeyler söyleyeyim. Tema ve logo çok hoşuma gitti. İçeriği kısa zamanda benimsenebilir. Fotoğraf içeriklerini arttırıp galeri eklentisi kullanırsanız gösterim sayınız artacaktır. Bu arada facebook sayfanızın üzerinde daha fazla durun. İçerikleriniz tam paylaşımlık. Facebook bu siteye Google'dan daha fazla ziyaretçi gönderecektir. Kolay gelsin.
birden fazla yazarla birlikte çalışıyorum fakat orjinallik açısından her yazılan yazıyı yayınlamıyorum. Bu yüzden içerik biraz az fakat zamanla rayına oturacaktır. Teşekkür ederim yorumun için :) söylediklerini dikkate alıcam