lostyazilim
tr.link

Sitemi Adsense neden kabul etmiyor

24 Mesajlar 4.010 Okunma
lstbozum
tr.link

asdtekno asdtekno Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 11.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek bilgisayarcı
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 56 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlarlar kaçıncı başvurum bilmiyorum e posta değişiyorum başvuru yapıyorum aynı ne yapmalıyım tüm içerikler bana ait sitem ASDTeknoloji

Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik, ancak maalesef şu an için AdSense başvurunuzu kabul edemiyoruz.
Başvurunuz aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:

Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
---------------------
Daha fazla ayrıntı ve başvuru ipucunu bu yardım makalesinde bulabilirsiniz.
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
AdSense ölçütlerinin tam listesi için lütfen AdSense program politikalarını ve AdSense Şartlar ve Koşullarını inceleyin.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz. Tartışmalara Google AdSense temsilcileri de katılır.

Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi

wmaraci
reklam

Kiroglumarket Kiroglumarket Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1681
  • Beğeniler 631 / 817
  • Ticaret 1, (%100)
siteniz kaç günlük hiti nedir içerik nedir özgünmü bunar google için önemli daha 1-2 aylık siteler ve hiti az olanlar kabul edilmiyor

hayatim53 hayatim53 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek insan tamiri ediyor
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 22 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
sitenizi biraz inceledim bir çok eksiği var bu eksiklerin başında sitenizin teması adsense uyumlu değildir saygılar

• Üyelik 11.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek bilgisayarcı
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 56 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

hayatim53 adlı üyeden alıntı

sitenizi biraz inceledim bir çok eksiği var bu eksiklerin başında sitenizin teması adsense uyumlu değildir saygılar

şu anda bu tema ile adsense reklam yapan var bilip bilmeden yazıyorsun

wmaraci
wmaraci

muhammedkrmn muhammedkrmn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 1 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
logoyu beyaz yapsan daha iyi
kopya içeriklerin varsa hepsini sil
bide ben 3 kere başvuru yaptım kabul olmadı, adsense ile ilgili bir yazı yazdım kabul oldu bir etkisi varmı bilmem tesadüfte olabilir

• Üyelik 11.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek bilgisayarcı
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 56 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

muhammed k adlı üyeden alıntı

logoyu beyaz yapsan daha iyi
kopya içeriklerin varsa hepsini sil
bide ben 3 kere başvuru yaptım kabul olmadı, adsense ile ilgili bir yazı yazdım kabul oldu bir etkisi varmı bilmem tesadüfte olabilir

aynen logoyu beyaz yapmayı düşündüm bende adsense ilgili değilde para kazanma ile ilgili yazı yazdım içinde adsense geçiyor tabi kopya içerik kesinlikle yok hepsi bana ait harfi harfine

muhammedkrmn muhammedkrmn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 1 / 27
  • Ticaret 1, (%100)

asdtekno adlı üyeden alıntı

aynen logoyu beyaz yapmayı düşündüm bende adsense ilgili değilde para kazanma ile ilgili yazı yazdım içinde adsense geçiyor tabi kopya içerik kesinlikle yok hepsi bana ait harfi harfine

bi adsense den para kazanma yolları felan başlıkta ve fotosunda adsense geçen bir yazı yap bidaha başvur hem geçere yeni bir yol bulmuş oluruz :)

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
1-2 yazınıza baktım kısa yazılar var.
Künye yok.
Gizlilik politikası copy paste olduğu belli oluyor kendinize göre yazmalısınız.
Temanın adsense uyumlu olduğunu düşünmüyorum şayet çok iç içe tasarımı var yani reklam sıkıştırsanız kenara göze kötü görünür. En kısa zamanda düzenleyin.
Webtekno tasarımıyla aynı nerdeyse.
Kusura bakmayın ama pek kaliteli bulamadım sitenizi. Biraz daha zamanı var.

hayatim53 hayatim53 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek insan tamiri ediyor
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 22 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
http://www.google.com/moderator/#16/e=dffb

adsense hesabınız onaylanmayacaktır bu eksikler yapılmadığı sürece hayatim53 kimdir konusu açarsan sana kim olduğumu herkes söyleyebilir

https://wmaraci.com/forum/konu-disi/adsende-onayi-aldim-hayirli-ugurlu-olur-insallah-256349.html#post1468594

https://wmaraci.com/forum/google-adsense/adsense-onaylandi-sonunda-tesekkurler-hayatim53-240351.html#post1383109

https://wmaraci.com/forum/google-adsense/adsense-yardim-onaylanan-adsense-hesabim-6-saat-sonra-iptal-oldu-239110.html#post1376579

dahada var ama gerekmez
Baykus

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek bilgisayarcı
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 56 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

Modradar adlı üyeden alıntı

1-2 yazınıza baktım kısa yazılar var.
Künye yok.
Gizlilik politikası copy paste olduğu belli oluyor kendinize göre yazmalısınız.
Temanın adsense uyumlu olduğunu düşünmüyorum şayet çok iç içe tasarımı var yani reklam sıkıştırsanız kenara göze kötü görünür. En kısa zamanda düzenleyin.
Webtekno tasarımıyla aynı nerdeyse.
Kusura bakmayın ama pek kaliteli bulamadım sitenizi. Biraz daha zamanı var.

biraz benziyor evet ama aynı diyemezsiniz ikisi arasında baya farklar var ki bu tema ücretle alınmış bir tema gizlilik politikası copy paste evet yazılarında kısa olduğunu zannetmiyorum. Çok laf kalabalığı yapıp insanları soğutmaktansa kısa ve gerekli şeyleri söylemeyi tercih ederim.

Ek Olarak:

hocam mesaj attım cevabınızı bekliyorum

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al