lostyazilim
tr.link

Programlama Kursu Hakkında.

6 Mesajlar 772 Okunma
lstbozum
tr.link

tufanakyol2 tufanakyol2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 15 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Yazılım Uzmanlık kursu almak istiyorum, C+ birde birşey daha demişlerdi daknet gibiydi sanırım Winforms ile Uygulama Geliştirme vs vs.

sizce iş olanagı veya bir gelecek vaati olurmu?

Şüphesiz sen sen değilsin.
Youtuber.
wmaraci
reklam

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
C++ diye bir dil var ki bu dili bilen diğer dilleri çok rahat bir şekilde öğreniyor. her işletim sisteminde kullanılabilir programlar yazılabilir.

windowsun ise sadece windows yüklü bilgisayarlarda çalışan programlar yazmanıza yarayan visual studio diye bir diller ailesini sunan frameworku var. C# bunlardan biri ve C#.net diye de geçer.

sizin yönelmek istediğiniz alana göre seçebileceğiniz başka diller de olabilir. tek bir dil üzerinden gelecek vaat etmem biraz zor. ne yapmak istediğiniz önemli
tufanakyol2

kişi bu mesajı beğendi.

tufanakyol2 tufanakyol2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 15 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

bjlkl adlı üyeden alıntı

C++ diye bir dil var ki bu dili bilen diğer dilleri çok rahat bir şekilde öğreniyor. her işletim sisteminde kullanılabilir programlar yazılabilir.

windowsun ise sadece windows yüklü bilgisayarlarda çalışan programlar yazmanıza yarayan visual studio diye bir diller ailesini sunan frameworku var. C# bunlardan biri ve C#.net diye de geçer.

sizin yönelmek istediğiniz alana göre seçebileceğiniz başka diller de olabilir. tek bir dil üzerinden gelecek vaat etmem biraz zor. ne yapmak istediğiniz önemli

Hocam anladım peki ikisinide ögrenmek gelecek için yararlı iş fırsatları varmı?

Şüphesiz sen sen değilsin.
Youtuber.

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
erp crm gibi sistemler yazanlar kurumsal şirketlerde iş bulabilirler. ama sektördekiler ne kadar para kazanıyor bir bilgim yok bu konuda.

wmaracindakiler genelde iş talebi üzerine kod yazarlar ve gelirleri çok da yüksek olmaz ama çeşitli kurumlarda çalışan arkadaşlar varsa burada bir kurstan vs. belge alıp da onlar yazarlarsa daha çok yardımcı olurlar

wmaraci
wmaraci

mert50356 mert50356 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 1104
  • Beğeniler 180 / 265
  • Ticaret 26, (%100)
daknet dediğiniz sanarım .net (datnet).

Wordpress Hizmetleri | Skype: mert50356

sosyaloyuncu sosyaloyuncu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci,Web Developer
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 13 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
dillere, teknolojilere bağımlı kalırsanız hiç biri size gelecek vaad etmez :) iş kişide biter düne kadar flash çok gelecek vaad ediyordu, 3D açısından o kadar büyük yenilikler geliyorduki herşey webden olacak bilgisayar oyunları seviyesine gelecek flash oyunlar derken apple bi darbe vurdu, öteki bi darbe vurdu derken flash yerlere düştü... Şimdi actionscript (flashdaki yazılım dili) üstünde uzmanlaşanlar işsiz aç mı kaldı? Hayır tabiki kendini algoritmik olarak geliştirenler başka dillerden devam ettiler, ezbere kod yazanlar battılar :)

Yani ezbere kod yazmadıktan sonra ne kullanmışsınız önemli değil, yapmak istediğiniz ne o önemli? .netle c++ la neler yapabilirsin onları araştır nerde ne yapmak istiyorsun onu araştır ona göre yolunu çiz. Kurslara ne kadar veriyorsunuz bilmiyorum ben hiç gitmedim ama online eğitim setlerini araştır özellikle ingilizce çok kaliteli yerler var. Pluralsight, tutsplus, lynda gibi. Özellikle tutsplus ve pluralsight da sektöre yönelik eğitimler olur lynda da daha müfredati, daha resmi eğitimler olur. Udemy üzerinden de araştır ama 100-200dolara eğitim alma üye ol ayda 1-2 kere şu eğitimler 15dolar indirimle gibi duyurular gelir alırsın 15dolara.

Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al