dillere, teknolojilere bağımlı kalırsanız hiç biri size gelecek vaad etmez :) iş kişide biter düne kadar flash çok gelecek vaad ediyordu, 3D açısından o kadar büyük yenilikler geliyorduki herşey webden olacak bilgisayar oyunları seviyesine gelecek flash oyunlar derken apple bi darbe vurdu, öteki bi darbe vurdu derken flash yerlere düştü... Şimdi actionscript (flashdaki yazılım dili) üstünde uzmanlaşanlar işsiz aç mı kaldı? Hayır tabiki kendini algoritmik olarak geliştirenler başka dillerden devam ettiler, ezbere kod yazanlar battılar :)
Yani ezbere kod yazmadıktan sonra ne kullanmışsınız önemli değil, yapmak istediğiniz ne o önemli? .netle c++ la neler yapabilirsin onları araştır nerde ne yapmak istiyorsun onu araştır ona göre yolunu çiz. Kurslara ne kadar veriyorsunuz bilmiyorum ben hiç gitmedim ama online eğitim setlerini araştır özellikle ingilizce çok kaliteli yerler var. Pluralsight, tutsplus, lynda gibi. Özellikle tutsplus ve pluralsight da sektöre yönelik eğitimler olur lynda da daha müfredati, daha resmi eğitimler olur. Udemy üzerinden de araştır ama 100-200dolara eğitim alma üye ol ayda 1-2 kere şu eğitimler 15dolar indirimle gibi duyurular gelir alırsın 15dolara.