AnılZengin adlı üyeden alıntı

İlk yüklediğimde beni de caydıran kasmalar oldu ama şuan akıcı bir şekilde sorunsuz gözüküyor

Bilgisayarım çöktü ve garantiye gönderme durumunda kaldım çünkü Windows 10 a güncellerken recovery siliyormuş.

Ek Olarak:

keremsamet adlı üyeden alıntı

Win 8'e neden geri dönmek ister ki bi insan? Dönecek olsam 7'ye dönerim. Ki o da imkansız. Adamlar daha ne yapsın, 10 numara sistem.

Sistemlerini bilemem ama Microsoft İstanbul henüz geliştirme aşamasında olduklarını ve birçok şikayet aldıklarını ilettiler hocam tarafıma ayrıca şuan hiçbir kurum Windows 10 u onaylamıyor gelişimde olduğu için bir de PC'm garantiye gitti :)

Ek Olarak:

soulmy adlı üyeden alıntı

"Başlat"taki "Ayarlar"a tıkla.

"Güncelleştirme ve Güvenlik" > "Kurtarma" sayfasına gel. Oradan yapabilirsin.

http://prntscr.com/7yrws6

Yok hocam hatadan sonra PC kapandı daha sonra açtığımda ise açılamadı ne yaptıysam recovery de güncelleme yaparken silmiş.

Ek Olarak:

Ömer Günay adlı üyeden alıntı

Bende yükselttim gayet başarılı buldum. Geri dönmek isteyen arkadaşa sesleniyorum. Ayarlar bölümünde eski işletim sistemine geri dönme bölümü mevcut. Ama 1 ay içinde dönebilirsin. 1 aydan sonra artık dönmek istersen format atmak durumunda kalacaksın.

Hocam bilgisayarı iptal etti açılmıyor o yüzden dediğinizi yapamadım ayrıca Windows bunu demo olarak sunmuş bir yıl kadar süre sonra ücret isteyecekmiş kendileri aktardı

Ek Olarak:

shateiel adlı üyeden alıntı

SSD kullanıyor musunuz hocam?

Hayır hocam