[CENTER]
WMAracın'da Görülmemiş Yepyeni Bir İHALE İle Daha Karşınızdayız.
1 Adet Google News Kayıtlı Site ve CLASS IP'lerde Barınan Tam 29 Siteden Tanıtım Yazısı Paketi WMAracı Kullanıcılarına Özel Olarak Sadece 44 TL. Bedelden İhaleye Sunulmuştur.
+ Sitelerin tamamı farklı
CLASS IP adreslerinde barınmaktadır.
+ Siteler sürekli güncellenmektedir.
+ İhalede bulunan paket hizmetimiz tek site için geçerlidir.Birden çok site ile çalışmak isterseniz aynı oranda teklif vermeniz gerekmektedir.
+ Teklif verip paketi almayan kullanıcılar hakkında (-) trade hakkımızı saklı tutuyoruz.Lütfen tekliflerinizi bu hususa göre iletiniz.
+ İllegal ve xyz siteler kabul edilmemektedir.
İHALE PAKETİNDE BULUNAN SİTELER;
1 Adet Google News Kayıtlı 11 Yıllık Haber Sitesi
29 Adet CLASS IP Site
İHALE ŞARTLARI;
İHALE Başlangıç; 44 TL.
Min.Arttırma;5 TL.
Hemen Al;199 TL.
NOTLAR;
+ Son teklifi veren müşterimizin teklifinden 60 DK. sonra açık arttırma sonlanır.
+ Yeni açık arttırımlar bir önceki ihalenin bitişini ilan ettiğimizden hemen sonra otomatik olarak başlar.
ZG TANITIM Olarak Müşterilerimizi Ailemiz Gibi Görüyoruz.
[CENTER]Ödeme Yolları ve İletişim;
[/CENTER]
Siz Kıymetli Müşterilerimizin Değerli Birkaç Yorumu ;
Referanslarımız sürekli güncellenecektir.
igan1983 adlı üyeden alıntı
Zaim bey ile ilk çalışmamız çok başarılı sitemizde direk sıralamalar da yükselmeye başladı Başarıların devamını dilerim
noble1903 adlı üyeden alıntı
Ultimate paket alındı bir aylık bir çalışma olacak raporu teslim etti. Hiç bir problem yaşamadım oldukça da ilgili bir arkadaş.
igan1983 adlı üyeden alıntı
7 adet siteden tanıtım yazısı alınmıştır. Arkadasin ilgi ve alakası çok iyi Çalışmak isteyen arkadaslara tasfiye ederim
ÇalışmalarıN sonuçlarını daha sonra paylasacagim
UnFoLLoW adlı üyeden alıntı
3 Adet tanıtım yazısı alınmıştır şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyatlı news'li site satışlarını bu arkadaş yapıyor.
Ticari ahlakı da üst seviyede .
Kesinlikle tavsiye ederim hayırlı işler
hermesyus adlı üyeden alıntı
20 gün önce çalışma yaptık. Etkisi gerçekten şaşırtıcı oldu. 3 site ile çalıştık. Tüm siteler ilk sayfaya taşındı. Gerçekten çok etkili.
Ama şunu unutmayın : 1 kez tanıtım yazısı alayım, iş bitti olayı yok. Sürekli beslemek lazım siteleri. En azından 15-20 günde 1 tanıtım yazısı almak lazım.
Size tavsiyem Vip siteleri tercih edin. Çok kaliteli siteler var @zgungor 'ün portföyünde.
Teşekkür ederim tekrar
Baha1984 adlı üyeden alıntı
Arkadaştan 1 Paketi Aldım İlgisili Alakası ve Yaptığı Kıyağı Asla Unutmicam.. Tekrardan Allah Kendisinden Razı Olsun.. Gözünüz Kapalı Çalışabilirsiniz..
medyator adlı üyeden alıntı
İş alımı sonrasında söz verildiği şekilde yazılar girilerek güzel bir çalışma yapıldı. Etkisi de oldu. Başka işlerde de çalışacağız kendisi ile teşekkürler . . .
seowika adlı üyeden alıntı
Gayet profesyonel bir çalışma ile haddinden fazla ilgi gördüm, raporu teslim aldım, güzel çalışma için teşekkür ediyorum.
North adlı üyeden alıntı
ilgili anlayışlı bir kişiliğe sahip telefonla bile oldukça yardımcı oldu kendisi %100 güvenebilirsiniz bu konuda aklınızda bir kuşku kalmasın.
Kaplan43 adlı üyeden alıntı
1 Adet alındı kendilerinin elinde olmayan sebepten bir aksilik yaşadık fakat hem bu aksilikten dolayı bize fazladan 1 yazı hediye etti hem de çok kibar ve anlayışlı davrandı. Bundan sonra tüm projelerimde bu arkadaşla çalışmayı düşünüyorum ve herkese kesinlikle tavsiye ederim
keymaker adlı üyeden alıntı
Çok kaliteli 6 Adet siteden tanıtım alındı hızlı ve ilgili bir arkadaş. Profesyonel hizmet almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Tanıtımların sonucunuda heyecanla beklemedeyim... :)
hawkgooners adlı üyeden alıntı
Kendisiyle iş yapıldı ve memmun kaldık artık düzenli olarak tüm sitelerimizde kendisiyle toplu çalışmaya karar verdik. Emekleri için teşekkür ediyoruz.
AytacErgul adlı üyeden alıntı
Aylık tanıtım çalışması için anlaşma yapılmıştır. Arkadaş gayet işine hakim ve
kurumsal olarak çalışmak isteyenlere tavsiye edebilirim. +
[/CENTER]