-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar;
Bazı temaların header bölümünün yanında widget yer alıyor başlık kısmının solunda hem logo hem adsense yer alıyor bunu kendi temama nasıl uygularım acaba ?
Bahsettiğim olay :
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Hocam bunu için çaya çorbaya limon kod verilmez, blogunuza bakılacak genişlik vs ayarlanaçak. Kendiniz bir şeyler yapmak istiyorsanız bu şekilde olan temaya bakip mantığı anlamaya çalışın sitenize uygulayın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ehliblog adlı üyeden alıntı
Hocam bunu için çaya çorbaya limon kod verilmez, blogunuza bakılacak genişlik vs ayarlanaçak. Kendiniz bir şeyler yapmak istiyorsanız bu şekilde olan temaya bakip mantığı anlamaya çalışın sitenize uygulayın
Temaya bakıp yardımcı olabilirmisiniz acaba sizin sitenizden yaklaşık yarım saat önce araştırmıştım fakat bulamadım , sadece headder yerine widgeti öğrenebildim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam tema linkini atarsanız kurmanızda yardımcı olurum.
http://kodblogcum.blogspot.com // Türkçe Blogger Temaları ve Blogger Destek
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler hocam onu yapabildim ancak yüksekliğini ayarlayamadım tema düzeltmek için kullandığım site : hukukbilgim.blogspot.com yani header kısmının biraz büyük olması için ne yapabilirim sizce ?
Ek Olarak: Birde Hocam sizin sayfa sayınız gibi yapmak istiyorum birde son olarak alt tarafta footer var ama büyük şekilde sizin sitenizdeki gibi arça parça yanyana ekleyebileceğim bir şey arıyorum , baya abarttım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
Teşekkürler hocam onu yapabildim ancak yüksekliğini ayarlayamadım tema düzeltmek için kullandığım site : hukukbilgim.blogspot.com yani header kısmının biraz büyük olması için ne yapabilirim sizce ?
Ek Olarak: Birde Hocam sizin sayfa sayınız gibi yapmak istiyorum birde son olarak alt tarafta footer var ama büyük şekilde sizin sitenizdeki gibi arça parça yanyana ekleyebileceğim bir şey arıyorum , baya abarttım :D
İlk sorunuzun cevabını şöyle söyleyeyim.header kısmının yükseliğini kodlardan #header-wrapper kodunu bulun zaten hemen altında height:175px yazıyo onu istediğiniz yüksekliğe ayarlayın.Ek olarak sayfa sayısı derken nasıl yani ?
Son sorunuzun cevabınıda söyleyeyim.Yerleşim menüsünde en altta gadget ekle varsa gadget ekleyip büyütebilirsiniz yoksa yine kodlardan yaparsınız ama aslında temanın elimde olması lazım bunları net olarak söyleyebilmem için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kodblogcum adlı üyeden alıntı
İlk sorunuzun cevabını şöyle söyleyeyim.header kısmının yükseliğini kodlardan #header-wrapper kodunu bulun zaten hemen altında height:175px yazıyo onu istediğiniz yüksekliğe ayarlayın.Ek olarak sayfa sayısı derken nasıl yani ?
Son sorunuzun cevabınıda söyleyeyim.Yerleşim menüsünde en altta gadget ekle varsa gadget ekleyip büyütebilirsiniz yoksa yine kodlardan yaparsınız ama aslında temanın elimde olması lazım bunları net olarak söyleyebilmem için.
sağolun hocam blogspot uzantılı olanı düzelttim asıl sitem imzada bakmak isterseniz yine aynı tema orda düzenleyip asıl siteye uyguluyorum :)
bu arada sayfa sayısı dediğim kayıtları gösteren var ya sizin sitenizde mevcut şuan mesela tıklıyosunuz 2. sayfaya geçiyo bu nasıl anlatım onuda anlamadım ama ismini bilmiyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
sağolun hocam blogspot uzantılı olanı düzelttim asıl sitem imzada bakmak isterseniz yine aynı tema orda düzenleyip asıl siteye uyguluyorum :)
bu arada sayfa sayısı dediğim kayıtları gösteren var ya sizin sitenizde mevcut şuan mesela tıklıyosunuz 2. sayfaya geçiyo bu nasıl anlatım onuda anlamadım ama ismini bilmiyorum :D
Galiba sayfa numaralandırmadan bahsediyorsunuz buradan yapabilirsiniz
http://kodblogcum.blogspot.com/2015/02/blogger-sayfa-numaralandrma-eklentisi.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet bu teşekkür ederim , ama sizin temanızda yer alanla aynı değil sanırım ona ulaşabilme şansım var mı acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler , bakarım ama olmayabilir çünkü temanın kendisinde var bu numaralandırma :)