TC Umutcan adlı üyeden alıntı

Arama motorları hakkında bilginizin yetersiz olduğu çok belli daha öncede dediğim gibi konuyu tekrardan başından sonuna kadar iyice okuyun ve anlayın ve birde mümkünse arama motorları hakkında geniş bir araştırma yapın siz arama motorlarıyla uğraşmışsınızdır doğrudur ancak internetten hazır arama motorları scripti bulup editleyipde ben arama motoru yaptım diyemezsiniz.

Biz sıfırdan bir projeyi hazırlıyoruz şuan öyle bikaç yüzbin sayfada birkaç günde indexlenecek bir sayfa değil lütfen yeterli bilgisayar bilgi seviyesine ulaşmadan burda gereksiz gereksiz yorumlar yazmayın bikaç yüzbin sayfayı indexlemek ve veri tabanında tutabilmek için ne kadar alan gereklidir bunları biliyormusunuz ? öyle bikaç yüzbin sayfa ha deyince indexlenecek bir sayfa değil hele birde sıfırdan bir arama motoru yazıyorsanız bunun algoritmasıydı kodlamasıydı arama hızıydı doğru sonucuydu vs. vs. tüm bunları hazırlamak hele birde daha dün bir bugün iki yapıpda beta olarak site kayıtlarını kabul eden bir sistemi geliştirmek tam anlamıylada bir arama motorudur.

Siz önce bir arama motorunun kavramını öğrenin derim ben madem öyle birşeyler yapabiliyorsunuz siz yapın o zaman bize burda eleştiriler yağdırmayın.

Sizede kolay gelsin...

madem ekipsiniz, neden daha ortada site indexleme olayı yok?
site tasarımı Weebly ile mi yapıldı?
madem kodlamak algoritma arama hızı vs vs hepsi zor bi işlem neden siteyi bu aşamaya getirmeden açtınız?