Düşünce çok güzel, bunun web üzerinden reklamı da yapılabilirse oldukça popüler bir yer haline gelecektir diye düşünüyorum.

Ayrıca yeterince iyi bir iş çıkarabilirseniz tam haberlik bir proje. Medya haberleri doldurmak için bir boşluğunda bunu kullanabilir ve böylece reklam olursunuz.

Facebook, twitter gibi sosyal mecralardan Ankara'yı ve hayvanlarla ilgilenen insanları hedef alarak reklamlar verilebilir.

Mekan yeterince büyük olursa ve kişilere hayvanlarıyla birlikte rahat edebilecekleri yeterli alan yaratılırsa çok büyük bir noktaya gelebilir.

Aynı zamanda hayvan barınakları için vs. bağışlarda bulunabilirseniz hem insanlar bunu yaptığınızı gördükleri için sizi tercih ederler hem siz kazanmış olursunuz hemde bir hayvan sever olarak söylemek isterim ki çok güzel bir şeye destek olmuş olursunuz.

Başlangıcı yapmadan önce şuralara odaklanmanızı tavsiye ederim;

Hayvanlarla ilgili tüm Facebook sayfalarına ulaşıp bir liste çıkartın. Mekanı açtığınız zaman buralardan reklamlarınızı gönderin. Çok büyük ücretler alacaklarını sanmıyorum. 100 sayfa bulabilirseniz ve kitle genel olarak Ankara'ya yönelik olursa hemen tanınmaya başlayabilirsiniz.

Twitter üzerinden yine aynı şekilde bu tarz hesapları bulup yoğunlaşabilirsiniz. Bulmak için tek yapmanız gereken doğru keywordler ile aramalar yapmak. Search tekniğiniz ne kadar sağlam olursa o kadar çok kitle bulabilirsiniz kendinize.

Cafe'nin adı Cafe Hayvan Sever tarzı bir şey olmalı ve bunun üzerine bir Facebook sayfası açılmalı. Facebook sayfasında ve reklam alanlarında Cafe'nin hayvan barınaklarına, kimsesiz hayvanlara ve sokak hayvanlarına destek olduğu kesinlikle belirtilmelidir.

İnsanların inanmama durumuna karşılık olarak daha inandırıcı olsun diye masaların ortalarına hayvan sever destek kutuları koyabilirsiniz ve buraya atılan bozuk paraları cafenin ortasında bir havuza dökebilirsiniz. Böylece havuz her dolduğunda bunu resimleyerek panolara asar ve ödeme kanıtlarını yine panolarda kanıt olarak sunarsınız.

Burada amacın para olmadığını, iyi bir işe imza atmak olduğunu ve doğru bir yolda ilerlendiğini gösterirseniz çok kaliteli bir müşteri takımınız olacaktır. Düzenli olarak alacağınız müşteriler sayesinde hem kazanç sürekli artacaktır hemde belirli rakam karının altına düşmeyeceksiniz.

Bu şekilde çoğaltılabilir birçok şey var. Getirilen her hayvan için kafes yapabilirsiniz mesela, insanlar geldiklerinde hayvanlarını kafese koyarlar ve sizde o hayvanlara ücretsiz mama sunarsınız falan filan.

Yeterince zaman ayırıp üzerine yeterince düşünülürse ve gerekli yerlerle konuşulursa, sokak hayvanları ile ilgili mecralar gibi, size sponsor olurlar, sizde bağışlarınızdan miktarlar ayırırsınız böyle yerlere. Çokta güzel olur diye düşünüyorum. O tür yerlerde bulunan insanlar muhtemelen sürekli cafenizi kullanmak isteyecektir.

Umarım yardımcı olmuşumdur.