-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
AdSense
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
58, (%100)
Geçenlerde Windows 10 PRO kurdum. Gayet güzel gayet akıcı olmuş ama bazen sorunlar olabiliyor haliyle. Bunlardan biri de bilgisayarı başlat menüsünden kapattıktan sonra bilgisayar kapanmıyor bir kaç saniye sonra tekrar açılıyor. Ne denediysem bir türlü düzeltemedim.
Bu sorunu yaşayan var mı ve bu sorunu nasıl çözebilirim?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
kahkaha attım :D sağlam işletim sistemiymiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
O sorun benim Windows 8.1 Masaüstümde var kapanıyor sonra tekrar açılıyor parola ekranında tekrar kapata basınca kapanıyor açılmıyor 3. seferde :) Nasıl çözülüyor hiçbir fikrim yok hiçde araştırmadım acelem varsa bırakıp gidiyorum öyle yoksa bekliyorum kapatmayı.
Windows 10'a özel bir şey değil yani, önceki sürümlerdede var son format atışımda olmuştu tekrar kurulum yapmayı dene bi sorun oldu herhalde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
AdSense
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
58, (%100)
Yok mu bilgisi olan pc kapatamıyorum elektirik fişini çekiyorum mecburen yardım edin :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kapatıp ne yapacan açık kalsın uykuya al daha iyi :D Dalga geçmiyorum ama bilgisayarı sürekli kapatıp açmak donanımların eskimesine ve bozulmalarının hızlanmasına sebep oluyor. Onun yerine uykuya al. Güncelleme geldikçe günceller kendisi kapatır zaten. Ben 2 hafta kapatmıyorum sonra ya elektrik kesiliyor ya güncelleme oluyor o şekilde kapanıyor. Yoksa gene kapatmam. ;)
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)