Berkege
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker & Web Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kötü oldu güzel bir forumdu
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
uzman.
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal medya interneti tamamen tek düze haline getirdi. Yakında bloglar da biter
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Forum devri biti wmaraç bile eskisi gibi değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yayın hayatına son verdiklerine çok üzüldüm. Bir zamanlar orada bende görev yapmıştım, diğer projelerinde başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Sektörü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
bana göre iyi oldu yöneticilerinin hepsi cok egoist insanlardı bilgiydiler ama egoisttiler sağdan soldan topladıkları kodları sitelerine enteğre ederek biz yaptik dediler iki gün sonra kaynaklar ortaya cıkınca egolarıda ortaya cıkmış oldu zerre kadar üzülmedim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Egoist yorumuna katılıyorum. Bi tasarımcısı free dağıtılan bir temayı az biraz değiştirmiş ben yaptım diye yayınlamıştı bende söyledim durum bu bu bak en azından sana ait olmadığını kabul et hak yeme demiştim. Ukalaca seni ilgilendirmez renkleri aynı mi şurası aynı mi değil ben yaptım demişti. Biraz olgunluk göster yönetici olmuşsun emeğe saygı göster dediğimde yorumumu silip sen buraya fazlasin diye süresiz banlamıştı.
Bu hak yerler için iyi oldu az bile üzülmedim. Yıllardır inşallah kapanırlar diye de dua ettim. Mybb Türkiye adı altındayken de iş yaparlardı o zamanda bencildiler. Eğer kendilerinden indirmediysen hiç bir zaman destek vermezlerdi. Bu açıdan her zaman mybb.com.tr nin altında kaldılar çünkü kendilerini önemli vaz geçilmez prens kral vs sandılar. MCTR gibi hiç bir sürüm, dil ayırt etmeden hizmet verselerdi daha devam ediyor olurlardı. Yöneticileri bıraksa başkaları devralirdi.