Şuanda en bilindik Arama Motoru Google olduğu için Google ile kıyaslıyacağım tabi, yahoo veya bing ilede kıyaslaya bilirim yada lycos,aol vs. Türkler arama motoru yapsaydı bizde onlar ile kıyaslardık. Fakat derme çatma php kodlar ile birşeyler uydurmaya çalışıp insanlara sanki birşey yapmış gibi gösterdikleri için kale bile almıyorum o tür sözde arama motorlarını. Fanatiklik ile alakası yok, dediğim gibi başka arama motoru varda bizmi kıyaslamıyoruz.

Ayrıca o Geliyoo denen arama motorunuda zamanında çok takip ettim o 150 kişik grup falan hikaye, 7.500.000 €'luk bir yatırımda söz konusu değil zaten. Werdiğiniz linkteki site tamamen safsata haber yazmış.

Resimlerin amacı sıradan bir blog sitesinde dahi olmayacak hataları göstermektir. Sayaç olayına gelince de, sizin mühendisler sayaç sistemi yazmaya üşendiler mi acaba hazır ücretsiz sayaç ve Google Analitik kullanıyorsunuz onu merak ettim. Sonuçta bir kullanıcıyım tabiki merak etmek hakkım dimi?

Merak etmeyin konunuzu daha fazla baltalamayacağım, son mesajımı yazdım. Kolay gelsin size, eğlenceniz bol olsun.