cihaneken adlı üyeden alıntı

Şuanda en bilindik Arama Motoru Google olduğu için Google ile kıyaslıyacağım tabi, yahoo veya bing ilede kıyaslaya bilirim yada lycos,aol vs. Türkler arama motoru yapsaydı bizde onlar ile kıyaslardık. Fakat derme çatma php kodlar ile birşeyler uydurmaya çalışıp insanlara sanki birşey yapmış gibi gösterdikleri için kale bile almıyorum o tür sözde arama motorlarını. Fanatiklik ile alakası yok, dediğim gibi başka arama motoru varda bizmi kıyaslamıyoruz.

Ayrıca o Geliyoo denen arama motorunuda zamanında çok takip ettim o 150 kişik grup falan hikaye, 7.500.000 €'luk bir yatırımda söz konusu değil zaten. Werdiğiniz linkteki site tamamen safsata haber yazmış.

Resimlerin amacı sıradan bir blog sitesinde dahi olmayacak hataları göstermektir. Sayaç olayına gelince de, sizin mühendisler sayaç sistemi yazmaya üşendiler mi acaba hazır ücretsiz sayaç ve Google Analitik kullanıyorsunuz onu merak ettim. Sonuçta bir kullanıcıyım tabiki merak etmek hakkım dimi?

Merak etmeyin konunuzu daha fazla baltalamayacağım, son mesajımı yazdım. Kolay gelsin size, eğlenceniz bol olsun.

Gerçekten diğer yorumlarınızıda şu son yorumunuz kadar olsaydı sizinle dost bile olabilirdik bizimde istediğimiz bu böyle yorumlar yapın canımızı isteyin abi o nedir ya şu şöyle bu böyle bakın ne güzel yorum yapmışsınız şimdi tek tek cevaplayalım.

Evet şüphesiz dünyanın en büyük arama motoru Google ama google ile kıyaslanamaz bile şuanki proje bunu sizde demiştiniz Google ile kıyaslamıyorum diye bir önceki cevabınızda şuanda diyorsunuzki google ile kıyaslıyorum :)) Herneyse arama motorları diye aratırsanız yüzlerce arama motoru bulabilirsiniz ancak bunlardan sadece on veya onbeş yirmi küsürü işe yarar kullanılabilir arama motorlarıdır.

Resimlerdeki hatanın farkındayız algoritma üzerinde çalışmalarımız devam ediyor şuan çok fazla site endekslenmediği için sitelerin descriptionlarındaki kelimeler size o siteleri yansıtmış olabilir şöyle yüz bin, bir milyon site felan endekslendiğinde bu gibi sorunlar zaten kendiliğinden ortadan kalkacaktır.

Sayaç konusuna gelince mühendislerimiz sayacı unutmadı sayacımız var ancak diğer sayaçlarıda eklememizin sebebi en doğru bilgiye ulaşmak için yani belki hatalar yapmış olabiliriz yazmış olduğumuz sayaç yanlış sayabilir veya diğer sayaçlar kadar detaylı raporlar vermeyebilir gibi gibi.

Teşekkür ederiz sizede iyi çalışmalar.