-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
facebook ilk açıldığında ondan önce yapılmış ve ona benzeyen birsürü sosyal medya vardı. Facebook belkide onlardan esinlendi. Tanıtımını reklamını yaptı dünyada popüler oldu ama kimse çıkıp biz zaten bunu önceden yapmıştık o bizden esinledi demedi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ona rakip olmanın mantığı yok. rakip olunca ne oluyo? önemli olan izlenmek. sen onu taklit edicem diyosun bunuda rakiplik sanıyosun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ondan daha orjinal listeler hazırlayacağına inanıyorsan kesinlikle aç. Ama gidipte adamın içeriklerinin aynısını paylaşma.
Adaymuhendis.com Mühendis Adaylarının Buluşma Noktası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Benim şuan bir film inceleme sitem var. Ben açmadan önce başkaları da açmıştı. Ama ben açtıktan sonra da kimse bana gelip sen neden film öneri sitesi açıyorsun ben açmıştım diyemez. Benden sonra açanlar da oldu ben de onlara gidip diyemem. Yani dünyanın kuralı bu.Bir şey yapacaksan elinden gelenin en iyisini yapman gerekiyor. Eğer elinizden gelen o kanaldan daha iyi bir şey ise kesinlikle açın ilk abonelerinizden biri de ben olurum. Çeşitli konularda da yardım ederim hatta film konularında ortak çalışabiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.