-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba;
google news site için bir kaç sorum olacaktı.
1) Google news kayıt olmak için en az iki yıldır sitenin olması lazımmış doğru mudur?
2)Google news sürekli güncel haber girmek zorunda mıdır ?( 4 5 arkadaşda elimizde 3 bin kadar eski gazete 2 bin kadarda playboy playmen gibi eski dergiler var fazlası da olabilir. Hepsi index'siz diyebiliriz taratıp araştırma yaptık hiç index çıkmıyor. Hatta bir sonuç çıkmıyor.
3) Bu dökümanlarla google news e yönelik çalışmak mantıklı mıdır ?
görüşleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar. Google news kaynaklı haber sitelerinde 2 yıl kadar yazı paylaştım özgün olarak freelance olarak kendim bir şeyler yapmak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İllede 2 yıl olacak diye bir şey olacağını sanmıyorum. Elinizde madem o kadar içerik var girin. Newse girer mi? Bence girer yani içimden bir ses öyle diyor.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 yıl yetmez, 5 6 asır bekleyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
1-) Google News Servisi için herhangi bir süre gerekmiyor yeni açılan site ile de servise başvurulabilir
2-)Haberlerin özgün olması gerekmektedir.Elinizdeki yazıların önceden index almamış olması büyük bir faktör ancak yazıların güncel olması gerekmekte.
3-)Google News güncel haber kaynaklarını sever.Rehber ,nasıl yapılır tarzındaki makalelerden pek hoşlanmaz.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
komikabom adlı üyeden alıntı
nasıl yapılır tarzında makele yok hocam misal elimden örnek veriyorum kurtuluş savaşı zamanı haberleri ve resimleri gibi
Dediğim gibi güncel bilgiler istiyor.
Google News Haber Yönergelerinden bir kısmı sizle paylaşayım.
Haber içeriği. Google Haberler'e dahil edilen siteler, kitlemizin önemli veya ilginç bulduğu konularda güncel haberler vermelidir. Nasıl yapılır makalelerini, tavsiye köşelerini, iş ilanlarını veya hava tahminleri ve hisse senedi verileri gibi salt bilgilendirme amaçlı içeriği genellikle dahil etmeyiz.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Elinizde guncel veriler yoksa ise yaramaz sonuctan wiki herseyi karsiliyor eskiye dair :(