lostyazilim
tr.link

Google news, dmoz, adsense yardım ?

9 Mesajlar 959 Okunma
lstbozum
tr.link

ademaydogan ademaydogan www.seoajani.com Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo-Tanıtım Yazısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 110 / 109
  • Ticaret 37, (%97)
Merhaba. Google news e sadece haber siteleri mi kayıt oluyor. Eğer genel blog siteleri de kayıt olabiliyorsa www.fikirkulesi.com sitesini google news e çok uygun fiyata % 100 onaylatirim diyen iletisime geçebilir mi.

Bunun dışında dmoz kaydı başvurusu, adsense başvurusu ve varsa başka eksiklikleri giderecek, gerçekten bu işten anlayan bir arkadaş bu konuda bana destek verebilir mi. Bir de bumerang üyesi olmak istiyorum ama bu domainin eski sahibi sanırım oraya üye yapmış. Sistemde kayıtlı yazıyor. Mail attım dönüş yapan olmadı. Tüm herşeyi halledicek biri lazım. Ücreti neyse anlaşırız.

tel: 531 723 11 79

wmaraci
reklam

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Bahsettiğiniz site Google News servisine girmeye pek uygun değil.Google güncel içerik paylaşılan siteleri kabul eder.Nasıl yapılır ve tavsiyeler dışında gündem haberleri yapılması gerekir.Bu neden siteniz onaylanmaz.

Fizello - Inspired by Colors

• Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 110 / 109
  • Ticaret 37, (%97)

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Bahsettiğiniz site Google News servisine girmeye pek uygun değil.Google güncel içerik paylaşılan siteleri kabul eder.Nasıl yapılır ve tavsiyeler dışında gündem haberleri yapılması gerekir.Bu neden siteniz onaylanmaz.

Peki gündem diye kategori açsam ve hem orda hemde diger kategorilerde güncel haber paylaşsam ?

• Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

ademaydogan adlı üyeden alıntı

Peki gündem diye kategori açsam ve hem orda hemde diger kategorilerde güncel haber paylaşsam ?

Google Haberler genel yönergeleri
Haber içeriği. Google Haberler'e dahil edilen siteler, kitlemizin önemli veya ilginç bulduğu konularda güncel haberler vermelidir. Nasıl yapılır makalelerini, tavsiye köşelerini, iş ilanlarını veya hava tahminleri ve hisse senedi verileri gibi salt bilgilendirme amaçlı içeriği genellikle dahil etmeyiz.

Habercilik standartları. Özgün habercilik ve dürüstçe atıfta bulunma gibi ilkeler gazeteciliğin köklü değerleridir. Sitenizde başka kaynaklardan toplanan içerik yayınlanıyorsa, bunları asıl çalışmalarınızdan ayırmanız veya robots.txt dosyanız yardımıyla bu toplama makalelere erişimimizi kısıtlamanız gerekir.

Yetkinlik. Bildiğiniz şeyleri yazın! En iyi haber sitelerinde yetkinlik ve uzmanlık değerleri göze çarpar.

Sorumluluk. Kullanıcılar, yazar biyografilerinin yanı sıra e-posta adresleri, posta adresleri ve telefon numaraları gibi açıkça erişilebilir iletişim bilgilerine sahip haber sitelerini daha değerli bulduklarını belirtmektedirler.

Okunabilirlik. Doğru yazım ve dil bilgisiyle anlaşılır bir şekilde yazılan makaleler çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmaktadır. Dikkat dağıtan reklam ve otomatik yüklenen video kullanımınızın sınırlandırılması da, kullanıcıların makalenizin içeriğine daha kolay odaklanmasına olanak tanır.
Google genel olarak bunlara dikkat ediyor bunlara göre sitenizi yapılandırabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 110 / 109
  • Ticaret 37, (%97)

Google Haberler genel yönergeleri
Haber içeriği. Google Haberler'e dahil edilen siteler, kitlemizin önemli veya ilginç bulduğu konularda güncel haberler vermelidir. Nasıl yapılır makalelerini, tavsiye köşelerini, iş ilanlarını veya hava tahminleri ve hisse senedi verileri gibi salt bilgilendirme amaçlı içeriği genellikle dahil etmeyiz.

Habercilik standartları. Özgün habercilik ve dürüstçe atıfta bulunma gibi ilkeler gazeteciliğin köklü değerleridir. Sitenizde başka kaynaklardan toplanan içerik yayınlanıyorsa, bunları asıl çalışmalarınızdan ayırmanız veya robots.txt dosyanız yardımıyla bu toplama makalelere erişimimizi kısıtlamanız gerekir.

Yetkinlik. Bildiğiniz şeyleri yazın! En iyi haber sitelerinde yetkinlik ve uzmanlık değerleri göze çarpar.

Sorumluluk. Kullanıcılar, yazar biyografilerinin yanı sıra e-posta adresleri, posta adresleri ve telefon numaraları gibi açıkça erişilebilir iletişim bilgilerine sahip haber sitelerini daha değerli bulduklarını belirtmektedirler.

Okunabilirlik. Doğru yazım ve dil bilgisiyle anlaşılır bir şekilde yazılan makaleler çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmaktadır. Dikkat dağıtan reklam ve otomatik yüklenen video kullanımınızın sınırlandırılması da, kullanıcıların makalenizin içeriğine daha kolay odaklanmasına olanak tanır.
Google genel olarak bunlara dikkat ediyor bunlara göre sitenizi yapılandırabilirsiniz.

Peki hocam dediğim gibi google newse kayıt olana kadar güncel haberleri eklesem ?

• Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

Peki hocam dediğim gibi google newse kayıt olana kadar güncel haberleri eklesem ?

Google inanmaz buna boşuna uğraşırsınız Google News Ekibi siteyi gerçekten iyi bir şekilde inceliyor.

• Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 110 / 109
  • Ticaret 37, (%97)

Google inanmaz buna boşuna uğraşırsınız Google News Ekibi siteyi gerçekten iyi bir şekilde inceliyor.

Anladım. Peki dmoz ve adsense ?

• Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

Anladım. Peki dmoz ve adsense ?

Uygun kategoriye başvurusanız DMOZ'a girebilirsiniz.Adsense için gereklilikleri sağlıyorsanız ve yazılarınız özgünse kabul edilir.

• Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 110 / 109
  • Ticaret 37, (%97)

Uygun kategoriye başvurusanız DMOZ'a girebilirsiniz.Adsense için gereklilikleri sağlıyorsanız ve yazılarınız özgünse kabul edilir.

Bunlari siz yapabilir misiniz ücretli olarak ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al