Hocam öncelikle şunu belirteyim bulduğum şey bir açık değil, algoritmanın işleyişinde fazla öneme sahip bir durumu farkettim ve bunu kullanarak anahtar kelimede yükseliyorum. Konunun baltalanabilir bir konu olduğunu biliyorum ki siz ilk yorumda baltalanır diyip devamında baltalamışsınız. Bu durumu çok önemsemiyorum bence yardım amaçlı faydalı yorum yapacak olanlar yeterli. Youtube da video silebilmekle, bu konu kıyas kabul etmez. Çünkü birisi yıkıcı birşey en fazla sistem yoneticisine bildirir kazanç elde edersiniz, diğeri yapıcı birşey sistem yöneticisine farkettirmediğiniz sürece sürekli kazanabilirsiniz. Ticaret yap genel bir tabir oluyor, ticaret yapmayı düşünüyorum ama neyin ticaretini yapacağımı bulamıyorum. Bu konuda wmaraci kullanıcılarının tavsiyelerine ihtiyacim var. Hali hazırda adsense kullandığım için, ek bir site sorun olmayacaktir o yüzden adsense de olabilir.

kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam bu konu baltalanır haberin olsun. Bence bir kişinin bir açık bulması gayet doğal bir durum ama insanların kafasındaki google o kadar büyük ki google bile bu kadar büyük olduğunu iddaa etmiyor. Geçenlerde youtube da istediği her videoyu silen bir kişi vardı. Açığı bildirmiş 5bin dolar almıştı. Sorsak bu da imkansızdı ama canlı kanıtı var.

Böyle bir açık bulduğunu düşünüyorsan reklam gelirlerini falan boşver doğrudan ticaret sitesi aç. Kısa sürede büyük hit kazanman zaten reklam alman için bir engel. Yani şüphe uyandırıcı.

Aç bir ticaret sitesi 1 ay dursa yeterli olur.

Bu arada bu forumda herkes birbirine yardımcı oluyor. Mesela sen yardım - fikir almak için bu konuyu açmışsın. Neden açıklamıyorsun bunu.